خانه » آشپزی » طرز تهیه واویشکای مرغ

طرز تهیه واویشکای مرغ

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۶ نفر :

نمک : به میزان لازم
روغن : ۳قاشق سوپخوری
سیر : ۲حبه
تخم مرغ : ۱عدد
پیاز : ۲عدد
مرغ (کوچک) : ۱عدد
فلفل : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا گوشت مرغ را به صورت ریز یا دلخواه خرد کرده و در روغن داغ کمی تفت دهید.سپس پیاز را خرد کرده و به مرغ اضافه میکنیم و تفت می‌دهیم. سیر، نمک، فلفل و زردچوبه را نیز به آن افزوده و مجددا کمی تفت می‌دهیم. سپس یک لیوان آب به مواد اضافه کرده و حرارت را کم می‌کنیم تا غذا بپزد. پس از پخت کامل تخم‌مرغ را در یک ظرف هم زده و روی مواد می‌ریزیم. وقتی که تخم‌مرغ سرخ شد غذا را سرو می‌کنیم.

نکات :

۱)اگر دوست دارید غذای شما به صورت قالب باشد اجازه دهید آب مرغ کاملا کشیده شود و بعد کمی روغن اضافه کنید و بعد تخم مرغها را روی مرغ بریزید.
۲)این غذا رب ندارد ولی اگر میخواهید برای خوشرنگ شدن کمی زعفران به تخم مرغها اضافه کنید.
۳)بهتر است مرغ را از شب قبل با مواد دلخواه مثل برگ بو،پوست پرتقال،آبلیمو و ….مزه دار کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه دونات (پیراشکی) توپی با رویه شیری

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۵ دقیقه مجموعاً : ۲۰ دقیقه مواد ...