ورکان نوشت ها
خانه » آشپزی » طرز تهیه پاستای تن ماهی و سس گوجه فرنگی

طرز تهیه پاستای تن ماهی و سس گوجه فرنگی

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۴۵ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۳ نفر :

گوجه فرنگی کنسروی : ۷۰۰ گرم
کره بدون نمک : ۴ قاشق غذا خوری
نمک : به میزان لازم
پاستا : ۴۵۰ گرم
پنیر ریکوتا : نصف فنجان
تن ماهی (ترجیحا تن ماهی که داخل روغن زیتونه) : ۱ عدد
ریحان تازه (خرد شده) : یک چهارم فنجان
پنیر پارمیسان (رنده شده) : نصف فنجان

طرز تهیه :

یه قابلمه برداشته و روی حرارت متوسط بذارین. کره رو داخلش گرم کرده و گوجه ها رو به همراه عصاره ی همراهشون اضافه کنین. اجازه بدین گوجه ها به آرامی بجوشن، درب ظرف رو گذاشته و ۳۰ دقیقه صبر کنین.
وقتی سس گوجه پخت، یه قابلمه بزرگ برداشته و مقداری آب نمک توش بریزین و بذارین جوش بیاد. پاستا رو به این آب جوش اضافه کرده و بذارین بدون آب بجوشه (دو دقیقه). بعد پاستا رو آبکشی کرده و کنار بذارین.
مقداری از روغن اضافی تن ماهی رو کنار گذاشته و ماهی رو داخل سس گوجه بریزین. پنیر ریکوتا و نمک رو هم اضافه کنین. قابلمه سس رو از روی حرارت برداشته و سس گوجه رو با پاستا در یه کاسه بزرگ مخلوط کرده و ریحان رو هم اضافه کنین.
پاستا رو در یه ظرف کاسرول ریخته و روش پنیر پارمیسان بپاشین. اون رو داخل فر در قسمتی که مخصوص کباب کردنه گذاشته و ۴ تا ۶ دقیقه صبر کنین تا پنیر آب شده و روش کمی طلایی رنگ بشه.

 

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه پودینگ شکلاتی و موز (آسان و خوشمزه)

مواد اولیه برای ۲ نفر : نشاسته ذرت : ۲ ق غ شکلات چیپسی : ...