خانه » آشپزی » طرز تهیه پاستا سوخاری

طرز تهیه پاستا سوخاری

مواد اولیه برای ۱۵ نفر :

ماکارونی لوله ای ریز : ۲۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط : ۲ عدد
پنیر گودا رنده شده : ۳۰۰ گرم
تخم مرغ : ۲ عدد
آرد سوخاری : به میزان لازم
نمک ، زردچوبه و فلفل قرمز : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم

طرز تهیه :

ماکارونی را درون آب‌جوش ریخته و آبکش می‌کنیم. سیب‌زمینی‌ها را پخته و وقتی سرد شدند به صورت ریز رنده می‌کنیم. ماکارونی را همراه سیب‌زمینی، نمک، فلفل، زردچوبه و پنیر گودا خوب مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ‌ها را شکسته و خوب هم می‌زنیم، بعد دو تا سه قاشق آب به آن اضافه کرده و از الک رد می‌کنیم. از مخلوط ماکارونی به اندازه نارنگی برداشته و در دست مانند کتلت فرم می‌دهیم، سپس در تخم‌مرغ زده و در آرد سوخاری می‌غلتانیم، آنگاه در روغن داغ سرخ می‌کنیم. سس قرمز بهترین سس برای سرو کردن این پیش خوراک است.

نکات :

ماکارونی را بیشتر از حد معمول میپزیم تا کاملا مغزپخت شود، بعد آبکش میکنیم.
طعم قالب این غذا بهتر است که ماکارونی و پنیر باشد.

 

منبع : سوران