خانه » آشپزی » طرز تهیه پاستا قالبی(کیک پاستا)

طرز تهیه پاستا قالبی(کیک پاستا)

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۵ :

پاستا (لوله ای درشت و تو خالی) : ۴۰۰گرم
ژامبون مرغ : ۲۰۰گرم
پنیر پیتزا : ۶۰۰گرم
سس لازانیا : به میزان لازم
سس گوجه فرنگی : به میزان لازم
آویشن : به میزان لازم
پودر سیر : ۲قاشق مرباخوری
پودر موسیر : ۱قاشق مرباخوری
جعفری (ساطوری شده) : ۳قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتدا پاستا را به مرحله آبکشی رسانده و آن را کمی زنده تر از حد معمول آبکشی کنید.ظرفی مناسب انتخاب کرده و داخل آن فویل پهن کنید طوری که کناره های آن بالاتر قرار بگیرد (در حدی که روی پاستا را بپوشاند).

1

پاستا آبکش شده را به صورت ایستاده داخل ظرف بچینید و آنها را محکم به هم بفشارید تا فضای خالی بین آنها باقی نماند.
طرز تهیه سس مخصوص لازانیا را در لینک زیر دنبال کرده و به میزان لازم از آن تهیه کرده و نصف پنیر پیتزا را هم داخل آن بریرید(باید داخل سس حل شود)

ژامبون مرغ را مربعی خرد کرده و در روغن کمی سرخ کنید و به آن آویشن،پودر سیر و پودر موسیر را اضافه کرده و کمی تفت دهید.مواد حاضر شده را به سس لازانیا اضافه کرده و جعفری ساطوری شده را نیز اضافه کنید و آنها را با هم خوب مخلوط کنید. سس را داخل قیف یا نایلون ریخته و با احتیاط داخل پاستاها بریزید.

2

وقتی همه پاستاها با سس پر شدند روی آنها پنیر پیتزا رنده شده ریخته و فویل را روی پاستا برگردانید و ظرف را به مدت ۲۰تا ۳۰ دقیقه داخل فر داغ شده قرار دهید تا پاستا بپزد. وقتی پاستا آماده شد فویل را به دقت خارج کرده و داخل ظرف مورد نظر قرار دهید و ان را باز کرده و روی پاستا را با سس قرمز تزیین کنید.

نکات :

۱) در صورت تمایل مواد مورد نظر خود را با ژامبون جایگزین کنید.
۲) دقت کنید سس پاستا شما باید سفت باشد.
۳) بهتر است از پنیر پیتزا بیشتری داخل سس و روی پاستا استفاده شود.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه ***پاپا آل پومودورو *** ایتالیایی

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۱ ساعت مواد ...