خانه » آشپزی » طرز تهیه پاستا کانلونی

طرز تهیه پاستا کانلونی

مواد اولیه :

مرزنجوش : مقدار کمی
پنیر پارمزان : ۱ پیمانه
پنیر ریکوتا : ۲ پیمانه
اسفناج : ۲ پیمانه
ژامبون : ۵۶ گرم
سوسیس مارتادلا : ۱۱۰ گرم
گوشت گوساله : ۱۱۰ گرم
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
پاستا : ۱۴۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
سس بشامل : یک و نیم پیمانه
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

یک پاستای خوش‌مزه با دستور طبخ ویژه برای کسانی‌که عاشق غذاهای ایتالیایی هستند.
ورقه‌های ظریف پاستا تخم‌مرغی (پاستا لازانیا) با گوشت گوساله و اسفناج، همراه سس خامه‌ای بشامل شده که در فر پخته شده‌ است. این دستور غذایی برای پذیرایی بسیار مناسب است زیرا می‌توان صبح آن‌را آماده کرد در یخچال قرار داد و درست قبل از سرو کردن در فر پخت و لذت برد.

طرز تهیه :

۱- برای درست کردن مواد ابتدا روغن را داغ کنید. سپس پیاز را اضافه کرده و سرخ کنید تا اندازه‌ای که نرم شود. گوشت گوساله (چرخ شده) را اضافه کرده و تا اندازه‌ای بپزید که دیگر صورتی نباشد. چربی آن‌را گرفته و بگذارید خنک شود.
۲- در کاسه‌ای بزرگ مخلوط خنک شده، مارتادلا (سوسی چرخ شده ایتالیایی)، پنیر پارمزان (¾ پیمانه)، ریکوتا، اسفناج و ادویه‌ها را با هم مخلوط کنید. آن‌را کنار بگذراید.
۳- پاستا تخم‌مرغی را آماده کرده و آن‌را به ۸ مربع کوچک خرد کنید. ورقه‌های پاستا را تنها ۱ دقیقه در آب جوش بپزید. سپس برای این‌که بیشتر نپزد آن‌را در آب سرد فرو کنید. فر را از قبل روی درجه ۲۳۲ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
۴- حدود ۱/۳ از مواد را وسط هر یک از پاستا ها قرار دهید و آن‌را به شکل یک استوانه رول کنید. بعد از پر شدن تمامی ورقه‌ها، حدود ۱ پیمانه از سس بشامل را ته یک تابه بریزید. سپس پاستا را روی آن بچینید. باقی سس بشامل را روی آن پخش کرده و باقی پنیر پارمزان را روی آن بپاشید و در فر قرار دهید تا زمانی‌که بجوشد و طلایی شود، حدود ۳۰ دقیقه. قبل از سرو کردن بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.
۵- پاستا را بادقت از ظرف جدا کرده و داخل دو بشقاب قرار داده و سرو کنید.

نکته :

این غذا را هم‌چنین می توانید با ¾ پیمانه سس گوجه فرنگی آماده نیز درست کرد. سس گوجه را قبل از قرار دادن آن در فر کم‌کم روی سس بشامل بریزید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه کاچیاتوره (Cacciatore) غذای ایتالیایی

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۴۵ دقیقه مواد ...