خانه » آشپزی » طرز تهیه پاستا کرم زعفرانی

طرز تهیه پاستا کرم زعفرانی

مواد اولیه :

پیاز (ترجیحا قرمز) : ۱ عدد
پاستا ۳۰۰ گرم
سیر سیر ۱ حبه
زعفران (دلخواه) نوک قاشق
خامه (صبحانه) ۱ فنجان
سینه مرغ،میگو (تفت داده شده) دلخواه
جعفری (تازه _ ساطوری شده) ۱ ق چ

طرز تهیه :

پاستا را به مدت دو دقیقه در آب جوش به همراه یک قاشق غذاخوری نمک می‌جوشانیم.یکم چهارم فنجان از آب در حال جوش پاستا را نگه می‌داریم و پاستا را آب‌کشی می‌کنیم.
در تابه پیاز خرد شده را به همراه سیر لِه شده در کره تفت می‌دهیم، تا طلایی شود و‌ بعد نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم. شعله را تا حد متوسط کم ‌کرده،خامه را به همراه زعفرانِ مایع شده و کمی نمک به آن اضافه می‌کنیم،هم میزنیم تا یکدست شود و زعفران رنگ خود را کامل پس بدهد.حال پاستا را به تابه منتقل می‌‎کنیم، مقدار آبی که نگه داشته بودیم را هم اضافه کرده، هم می‌زنیم تا سس یکنواخت به سطح پاستا برسد و غلظت آن تا حدی شود که سس از سطح پاستا نچکد.
جعفری را روی آن می‌پاشیم و بلافاصله سرو می‌کنیم. در صورت تمایل به استفاده از مرغ،سینه آن را پس از مزه‌دار کردن با فلفل سیاه و نمک در تکه‌های کوچک سرخ کرده و در مرحله آخر، پس از اضافه کردن پاستا و هم زدن،به آن اضافه می‌کنیم.
تمام زمان پخت این غذا پانزده دقیقه است و فقط مرغ را از قبل سرخ کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه کاچیاتوره (Cacciatore) غذای ایتالیایی

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۴۵ دقیقه مواد ...