خانه » آشپزی » طرز تهیه پاستل گوشت

طرز تهیه پاستل گوشت

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۳ نفر :

کنجد : ۱/۴ فنجان + مقداری برای تزیین
جعفری (خوردشده) : ۱/۲ فنجان
تخم مرغ (آب پز خوردشده) : ۲ عدد
برنج (خام) : ۱/۴ فنجان
پودر زیره : ۱/۲ق چ
پاپریکا : ۱ ق چ
نعناع خشک : ۱ ق چ
آویشن : ۲ ق چ
گوشت چرخ کرده : ۱کیلو
آرد : ۶ فنجان
پیاز (خورد شده) : ۲ فنجان
نمک : ۱و ۱/۲ ق چ
آب : ۳ فنجان
روغن مایع : ۱فنجان + ۱ ق غ
فلفل : ۱/۴ق چ
زرده تخم مرغ (حل شده) : ۲ عدد حل شده
آب (برای روی پای ها) : ۲ ق چ

 

طرز تهیه :

۲ و نیم فنجان آب را با ۱ فنجان روغن و ۱ ق چ نمک روی حرارت می گذاریم به محض اینکه جوش آمد از روی حرارت بر می داریم و ۶ پیمانه آرد را اضافه می کنیم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا به شکل خمیر درآید
خمیر رو روی یک سطح آرد پاشیده خوب ورز می دیم تا خمیر به دست نچسبد
خمیر رو به صورت ۲۴ گلوله ۵ سانتی و ۲۴ گلوله ۳ سانتی در میاریم و در ظرفی قرار می دیم و سلوفون یا کیسه نایلونی روی اون ها رو می پوشونیم و در دمای اتاق نگه می داریم.
در قابلمه ی دیگری پیاز رو در ۱ ق غ روغن تفت می دیم و گوشت و ادویه ها و نمک و فلفل رو به گوشت اضافه می کنیم و هم می زنیم تا گوشت کاملا” سرخ بشه. بعد برنج و ۱/۲ پیمانه برنج رو اضافه می کنیم و در قابلمه رو می بندیم تا حدود یک ربع که برنج بپزه
وقتی برنج پخت ظرف را از روی حرارت بر می داریم و تخم مرغ آب پز و جعفری خورد شده و ۱/۴ فنجان کنجد را اضافه می کنیم و نمک و فلفل آن را تنظیم می کنیم
فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم.
با دست آردی گلوله های بزرگتر رو به شکل کاسه هایی درست می کنیم و روی کاغذ روغنی کف سینی فر می چینیم
مخلوط گوشت رو بین کاسه های خمیری قسمت می کنیم
روی سطح آردی گلوله های کوچکتر رو با وردنه به دایره هایی به قطر ۳ سانت برای روی پای گوشت ها پهن می کنیم
با خمیرهای گرد روی کاسه های پرشده از گوشت رو می پوشونیم و لبه های خمیر رو با نوک انگشت خوب می چسبونیم
روی پاستل ها رو با برس زرده تخم مرغ رقیق شده با آب می مالیم و روی آن کنجد می ریزیم
پاستل ها رو حدود ۴۰ دقیقه د فر می پزیم تا طلایی شوند

 

منبع : سوران

x

حتما ببینید

بورک سیب زمینی پنیری

مواد لازم : سیب زمینی : ۴ عدد پیاز : ۱ عدد جعفری خرد شده ...