خانه » آشپزی » طرز تهیه پای چوپان با بوقلمون

طرز تهیه پای چوپان با بوقلمون

مواد اولیه :

پوره (سیب زمینی) : ۲ پیمانه
پیاز (متوسط خرد شده) : ۱ عدد
سیر : ۳ حبه
گوشت (بوقلمون ریز خرد شده) : ۲ پیمانه
پوره (گوجه فرنگی) : ۱ و ۲/۱ پیمانه
ریحان (خرد شده) : ۲ ق.غ
کره : ۲ ق.غ
فلفل (دلمه سبز) : ۱ عدد
سس (تند) : ۱ ق.چ
پنیر (موزارلا) : ۲/۱ پیمانه

طرز تهیه :

فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید.
در یک تابه کره را ذوب کنید،سپس پیاز،فلفل دلمه و سیر خرد شده را بریزید و تفت دهید.
گوشت بوقلمون و گوجه فرنگی و سس تند را اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل بریزید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
ریحان را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
مواد را درون یک ظرف مستطیل شکل بریزید و روی آن را صاف کنید.
سپس پوره سیب زمینی را روی مواد گوشتی بریزید و خوب پخش کنید.
روی پوره سیب زمینی پنیر موزارلا بریزید و ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید تا روی پای طلایی شود.
زمان سرو روی غذا مقداری جعفری خرد شده بریزید.

منبع : سوران