ورکان نوشت ها
خانه » آشپزی » طرز تهیه پلاسرتره

طرز تهیه پلاسرتره

آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۱ ساعت و ۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۵ نفر :

پیاز : ۱عدد
سبزی تازه (گشنیز، جعفرى، تره، اسفناج یا برگ چغندر، ترشک و برگ گزنه تازه) : ۲کیلو
سیر : ۳بوته
تخم مرغ : ۴عدد
گوجه فرنگی : ۳عدد
فلفل : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
آب نارنج : به میزان لازم

پلو سر تره یا پلا سرتره غذایی شمالی و متعلق به مازندران است این غذا به این دلیل پلو سرتره است که برنج در زیر و تره روی آن قرار می‌گیرد. در مازندران برای انواع خورش‌ها اصطلاح تره را به کار می‌برند.

طرز تهیه :

ابتدا سبزى، سیر و پیاز را ریز خرد نموده، و در قابلمه ریخته، یک و نیم لیوان آب در آن می ریزیم. گوجه فرنگى ها را پوست کنده و اضافه نموده، نمک و زرد چوبه زده و در قابلمه را گذاشته، و با حرارت ملایم می گذاریم پخته شود. پس از حدود ۴۰ دقیقه که آبش کاملا گرفته شد، روغن به مقدار کافى در آن ریخته و تفت میدهیم.
تخم مرغها را در ظرفى هم زده یا به صورت هم نزده روى خورش ریخته، و به اندازه مناسب فلفل می پاشیم. در قابلمه را گذاشته و حدودا تا ده دقیقه دیگر پلاسرتره آماده می شود.در صورت تمایل موقع صرف پلاسرتره آب نارنج را روى آن بریزید.

نکات :

۱)دقت کنید در سیزی شوید باید بیشتر از دیگر سبزیها باشد.و اگر هر یک از سبزی ها را در اختیار نداشتید آن را حذف کرده و به بقیه اضافه کنید.
۲)در صورت که برگ سیر تازه موجود بود از آن استفاده کنید.
۳)پلاسرتره با مرغ، ماهى، کباب همراه با برنج یا نان و حتما ماست صرف می شود.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه کیک بستنی با چیپس شکلاتی

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۱ ساعت مجموعاً : ۱ ساعت و ...