خانه » آشپزی » طرز تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو

طرز تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۴۵ دقیقه

مواد اولیه نمک و فلفل سیاه به میزان لازم :

روغن مایع : ۱/۴ فنجان
پیاز بنفش (خوردشده) : ۱عدد
رب گوجه فرنگی : ۱ ق غ
سیر (خوردشده) : ۲ سر
گوشت چرخ کرده ۴۵۰گرم
هویج ریز (خوردشده) : ۱/۲ فنجان
زیتون سیاه (خوردشده) : ۱/۳ فنجان
کشمش : ۱/۳ فنجان
تخم مرغ آب پز (خوردشده) : ۲ عدد
جعفری (خوردشده) : ۲ ق غ
برنج : ۳ پیمانه
نخودسبز و ذرت پخته : به میزان دلخواه

طرز تهیه :

برنج رو با سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز و هویج و ذرت یا لوبیا سبز, فلفل دلمه ای رنگی خوردشده می پزیم.
پیاز رو در روغن سرخ میکنیم .وقتی شفاف شد سیر رواضافه می کنیم و تفت می دیم.
گوشت چرخ کرده رو اضافه و سرخ می کنیم. . رب رو اضافه می کنیم. کمی آب میریزیم و هویج رو اضافه می کنیم و ۵ دقیقه می پزیم.
کشمش و زیتون و تخم مرغ آب پز و جعفری رو اضافه کنیم.و حرارت رو خاموش می کنیم.
برای سرو یک لایه از برنج و سبزیجات پخته رو کف یک کاسه گود می ریزیم.با قاشق سطحشو صاف می کنیم.
بعد یک لایه مخلوط گوشت روش میریزیم .
دوباره برنج روی گوشت ها می کشیم.
یک ظرف روی کاسه میذاریم و پلوی سه لایه رو توی ظرف برمیگردونیم.
میتونیم همه غذارو یکجا یا پرس پرس در کاسه های کوچیک سرو کنیم.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه کرم نوتلا برای تزئین کیک و کاپ کیک

مواد اولیه : کره نرم : ۱ فنجان نوتلا : ۳۶۵ گرم نمک : ۱ ...