خانه » آشپزی » طرز تهیه پنیر برشتک

طرز تهیه پنیر برشتک

آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۳۵ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۴ نفر :

زردچوبه : به میزان لازم
شوید : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
تخم مرغ : ۱عدد
پنیر (لیقوان) : ۲۵۰گرم

طرز تهیه :

پنیر را با دست ریز کرده، همراه با زردچوبه در روغن تفت می‌دهیم. شوید خشک را به صورت پودر درآورده و با تخم‌مرغ به مواد افزوده و هم می‌زنیم. پس از پنج دقیقه غذا حاضر است و می‌توانیم آن را همراه با برنج کته یا نان سرو نماییم.

 

نکات :

۱)بهتر است از شویدخشک برای این غذا استفاده کنید و آن را کاملا پودر کنید.
۲)پس از تهیه این پنیر آن را به صورت رول یا شکل پنیر در آورده و برای سرو آماده کنید.
۳)میتوانید از مغز گردو هم برای سرو این غذا استفاده کنید.
۴)برای صرفه‌جویی و طعم بهتر غذا، می‌توان از پنیر‌های خرد شده باقیمانده از صبحانه استفاده نمود.

منبع : سوران