خانه » آشپزی » طرز تهیه پنیر سوخاری

طرز تهیه پنیر سوخاری

آماده سازی : ۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :

روغن : برای سرخ کردن
پنیر کممبر (پنیرفرانسوی) : ۲۰۰g
آرد سفید : ۱قاشق سوپخوری
شیر : ۱قاشق سوپخوری
تخم مرغ : ۱ عدد
پودر نان باگت یا پودر سوخاری : دو قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و پودر سیر : به میزان لازم

طرز تهیه :

پنیر را به اندازه مکعبهای ۲ سانتی برش زده و کنار بگذارید.
در یک کاسه کوچک تخم مرغ و شیر و در کاسه دیگر خرده نان و فلفل و پودر سیر را مخلوط کنید.
هر تکه پنیر را با آرد سفید بپوشانید و در مخلوط تخم مرغ زده و سپس در خرده نانها بغلطانید، یک بار دیگر آنرا در تخم مرغ و خرده نان بزنید.
روغن را در ظرف گود و کوچکی داغ کنید (یا در سرخ کن) و پنیرها را در آن قرار دهید تا طلایی شوند.
برای گرفتن روغن اضافه، آنها را روی یک حوله کاغذی بچینید، سپس با سبزیجات معطر تازه تزیین نموده، با سس تند سرو نمایید.
این پیش غذا رو میتونید با انواع پنیرها درست کنید اما این پنیر بخاطر روکش قارچی که داره موقع سرخ شدن کاملا آب نمیشه و بافت مکعبیش حفظ میشه. طعمش هم ترکیبی از قارچ و خامه ست.

منبع : سوران