خانه » آشپزی » طرز تهیه پن کیک سیب زمینی

طرز تهیه پن کیک سیب زمینی

آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۲۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :

سیب زمینی : ۵ تا ۶ عدد – ۴۵۰ گرم
نمک : ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا (شیرین) : ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر : ۱/۲ قاشق چایخوری
آویشن : ۱/۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری
کره : ۲ قاشق سوپخوری
پیازچه (خرد شده، اختیاری) : ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

۱٫ سیب زمینی را پوست بکنید سپس با یک رنده ی درشت سیب زمینی را رنده کنید. سپس آنها را در یک دستمال تمیز بریزید و بچلانید تا آبشان برود. سیب زمینی ها را در یک کاسه ی بزرگ تمیز بریزید.
۲٫ یک تابه ی نچسب به اندازه ی ۲۵ سانتی متر را از قبل یک دقیقه روی شعله ی متوسط داغ کنید.
۳٫ در این مدت نمک، پاپریکا، پودر سیر و آویشن را به سیب زمینی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۴٫ ۱ قاشق سوپخوری کره و ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون داخل تابه بریزید. بگذارید آب شود سپس سیب زمینی ها را بریزید. با یک کاردک سیب زمینی ها را فشار دهید. ۶ دقیقه تا زمانی که لبه ها قهوه ای طلایی شوند بپزید.
۵٫ یک سینی فر را روی تابه قرار دهید و در یک حرکت با دقت برگردانید تا پن کیک از داخل تابه روی سینی فر بیفتد.
۶٫ ۱ قاشق سوپخوری کره و ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون داخل تابه بریزید. بگذارید آب شود سپس پن کیک را مجدداً داخل تابه بسرانید به شکلی که روی نپخته ی آن به پایین باشد. با یک کاردک آن را فشار دهید و ۴ دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید.
پن کیک را روی تخت بسرانید و برش دهید و کمی پیازچه روی آن بپاشید و سرو کنید.

 

منبع : سوران