خانه » آشپزی » طرز تهیه پوره تند سیب زمینی شیرین

طرز تهیه پوره تند سیب زمینی شیرین

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۸ نفر :

سیب زمینی شیرین : ۱ کیلو و ۳۶۰ گرم
کره : ۵۵ گرم (خرد و نرم شده)
خامه : ۸۰ گرم (پر چرب)
نمک : ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل قرمز : ۱/۸ قاشق چای خوری
فلفل سیاه : ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه :

فر را با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
هر یک از سیب زمینی ها را با چنگال سوراخ سوراخ کنید. سپس داخل فویل بپیچید و به مدت یک ساعت در طبقه میانی فر قرار دهید تا پخته و تا نرم تر شوند.
وقتی که به اندازه کافی خنک شدند، پوستشان را بگیرید و هر چه نقطه های سیاه روی سیب زمینی هست را از آن جدا کنید.
سیب زمینی را با کره، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه داخل مخلوط کن بریزید تا یکدست شود.

منبع : سوران