خانه » آشپزی » طرز تهیه پوره سیب زمینی با سیر و سبزیجات

طرز تهیه پوره سیب زمینی با سیر و سبزیجات

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۸ نفر :

سیب زمینی : ۱ کیلو و ۸۰۰ گرم (پخته)
آب : ۶ فنجان (آب سرد)
سس سویا : ۱/۳ فنجان
آبلیمو : ۱قاشق غذاخوری
فلفل سیاه : ۱/۴ قاشق چای خوری
برگ بو : ۱ عدد
کرفس (بدون برگ و رنده شده) : ۱ساقه
هویج (رنده شده) : ۱عدد
پیاز (کوچک و رنده شده) : ۱ عدد
تره فرنگی (ریز شده) : ۱ عدد
سیر : ۱ بوته
روغن زیتون : ۵ قاشق غذاخوری
کره : ۸ قاشق غذاخوری (تکه تکه شده)
آرد : ۳قاشق غذاخوری
نمک : ۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه :

در ابتدای کار فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
بوته سیر را کامل شسته و قسمت سر آن را با چاقو ببرید و روی آن مقداری روغن زیتون ریزید حال سیر را داخل فویل پیچیده یا داخل ظرف در داری قرار دهید و ۴۵دقیقه داخل فر بریانی کنید.
وقتی سیر تنوری شد پوست آن را گرفته و سیر ها را با چنگال کاملا له کنید.
۲ قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید تا داغ شود. همه سبزیجات را تا حد ممکن ریز ساطوری کنید و داخل روغن به خوبی تفت دهید. حال سیر،برگ بو و فلفل را به آن اضافه کنید و به مدت ۸ دقیقه مخلوط کنید تا برشته شوند سپس آبلیمو را اضافه کنید. سپس سس سویا و آب را اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه بدون درب بجوشانید.
پوست سیب زمینی ها را بگیرید و به اندازه های ۵ سانتیمتری در بیاورید و داخل یک ماهی تابه ۴ یا ۵ لیتری قرار دهید و روی آن آب بریزید و نمک به آن اضافه کنید و آن را به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه بدون درپوش بجوشانید تا نرم تر شود. ۱/۳ فنجان از آب سیب زمینی را نگهدارید و با کره و روغن مخلوط کنید.
سیب زمینی ها را آبکش کنید و دوباره به ماهی تابه برگردانید و مخلوط آب، کره و روغن و مخلوط سبزیجات را به آن اضافه کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید و درب آن را ببنیدید و گرم نگهدارید.
مخلوط سیر و سبزیجات را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و آن را پوره کنید.
۵ قاشق غذاخوری کره را داخل یک ماهی تابه عمیق گرم کنید تا آب شود و با پوره سیر و آرد به مدت ۲ دقیقه مخلوط کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.وقتی پوره آماده شد به آن تا حد دلخواه آب گوشت یا سوپ در حال جوش اضافه کرده و برای سرو آماده کنید.

 

نکات :

۱)در صورت تمایل به جای ابلیمو یا سس سویا از سوپ یا آب گوشت استفاده کنید.
۲)این پوره بیشتر مناسب سرو همراه سوپ میباشد.
۳)در صورت تمایل مقداری آویشن یا رزماری تازه هم به مواد اولیه اضافه کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه ***پاپا آل پومودورو *** ایتالیایی

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۱ ساعت مواد ...