خانه » آشپزی » طرز تهیه پوکورا

طرز تهیه پوکورا

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۵ نفر :

آرد (نخود خام) : ۲۰۰گرم
تره (خرد شده) : نصف پیمانه
آب (ولرم) : نصف پیمانه
تخم مرغ : ۲عدد
زعفران (آب کرده) : ۱قاشق سوپخوری
فلفل قرمز : نصف قاشق چایخوری
نمک : به میزان لازم
ادویه : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم

پوکورا غذای محلی خوزستانیست و بسیار ساده و خوشمزه است.این غذا در واقع نوعی کوکو یا کتلت است.

طرز تهیه :

ابتدا در ظرفی مناسب آرد نخود خام را کم کم با آب ولرم مخلوط کرده و با چنگال هم می‌زنیم. زعفران و تره ساطوری شده را نیز به مواد افزوده، سپس تخم‌مرغ‌ها را همراه نمک، فلفل و ادویه به مواد اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می‌کنیم. روغن را درون تابه ریخته و پس از این‌که کاملا داغ شد، با قاشق کمی از مواد کوکو برداشته و درون روغن سرخ می‌کنیم. یا این‌که همه مواد کوکو را در تابه ریخته و دو طرف آن را سرخ می‌کنیم. سپس کوکوها را برش زده، در ظرف مناسب چیده و همراه سس گوجه‌فرنگی آن را سرو می‌کنیم.

نکات :

۱)بهتر است این غذا را با سس مخصوص درست کنید به این صورت که در تابه ای مقداری روغن داغ کنید و یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی را با مقدار زیادی فلفل قرمز و زردچوبه کاملا سرخ کنید و ۲قاشق سوپخوری آب لیمو ترش تازه به آن بیفزایید.
۲)این غذا در خوزستان بسیار تند طبخ میشود و مقدار فلفل آن بیش از مقدار موجود در دستور است.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه سالاد نخود

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۶ نفر : خیار (خرد شده) : ...