خانه » آشپزی » طرز تهیه پیتزا با ریحان و گوجه فرنگی تازه و پنیر موزارلا

طرز تهیه پیتزا با ریحان و گوجه فرنگی تازه و پنیر موزارلا

آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۲۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۱ نفر :

نمک : به مقدار لازم
ریحان : ۲ قاشق غذاخوری (خرد شده)
آرد : به مقدار لازم
خمیر پیتزا : ۱ عدد
گوجه فرنگی : ۳ عدد (کوچک)
پنیر موزارلا : ۱۷۰ گرم (رنده شده)
فلفل سیاه : به مقدار لازم

طرز تهیه :

حداقل یک ساعت قبل از شروع پخت پیتزا طبقه پایین فر را آماده کرده و فر را با درجه حرارت ۲۶۰ درجه سانتیگراد (۵۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
گوجه فرنگی را نازک حلقه کرده، کنار بگذارید.
روی سطح پوشیده از آرد، خمیر را با وردنه بکشید و به شکل دایره ای به شعاع ۲۵ سانتی دربیاورید و با دستتان سطح آن را صاف کنید (خمیر را بیش از نیاز ورز ندهید، اگر حالت چسبندگی به خود گرفت، با پاشیدن کمی آرد آن را می توانید از آن حالت دربیاورید) روی سینی فر کمی آرد بپاشید و با دقت خمیر را روی آن انتقال دهید.
سینی را یک یا دو بار تکان دهید و اگر خمیر به سینی چسبیده بود، بلند کرده و کمی آرد زیر آن بپاشید. اگر خمیر تغییر شکل داد آن را دوباره شکل دهید.
ریحان و پنیر را روی خمیر پخش کنید و گوجه ها را روی پنیر بچینید و نمک و فلفل را روی آن بریزید.
پیتزا را به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه داخل فر قرار دهید تا ترد و برشته شود و بعد از آماده شده، برش زده و سرو کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه سیب‌زمینی تنوری با فلفل کبابی

مواد اولیه برای ۵ نفر : فلفل دلمه‌ای (درشت خرد شده) : یک عدد کره ...