خانه » آشپزی » طرز تهیه پیده گوشت ترکیه

طرز تهیه پیده گوشت ترکیه

مواد اولیه :

کره : ۲۵گرم
آویشن و فلفل : از هرکدام ۱ قاشق چایخوری
گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم
سیر : ۲ تا ۳ حبه
پیاز و گوجه فرنگی متوسط : ۱ عدد
نمک : ۱ قاشق چایخوری
آب ولرم : ۱ لیوان
مایه خمیر و شکر : از هرکدام یک قاشق غذاخوری
آرد گندم با آرد نان فانتزی : ۳ لیوان
فلفل دلمه ای : ۱ عدد
جعفری خرد شده : ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

ابتدا مایه خمیر را با آب ولرم، شکر و نمک حل کرده به آرد اضافه کرده بعد ورز داده تا خمیر نرمی به دست آید بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشته تا در حرارت اتاق بماند و رویش را با پارچه مرطوب بپوشانید. در میکسر پیاز، سیر، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای و جعفری را خرد کرده و به آن گوشت چرخ کرده اضافه و با مخلوط‌کن کاملا مخلوط کنید. نمک و فلفل را افزوده حالا زیر خمیر را کمی آرد بپاشید و با وردنه پهن کنید. سپس با دست به شکل بیضی در آورید ضخامت خمیر نیم سانتی‌متر باشد. لبه‌های خمیر را کمی بالا آورده و روی خمیر باز شده، کمی از مایه گوشت بریزید و دو طرف خمیر را نیم سانتی‌متر بالا آورده و به هم بچسبانید. بعد کف سینی فر را آرد پاشیده و پیده را روی آن بگذارید. پیده را در فری که با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید. سپس از فر در آورده و کره را روی نان بمالید تا نان نرم شود.

 

منبع : سوران