خانه » آشپزی » طرز تهیه پیچاق قیمه

طرز تهیه پیچاق قیمه

آماده سازی : ۲ ساعت

مواد اولیه :

آبغوره : نصف پیمانه
پیاز داغ عسلی : رنگ ۱پیمانه
خلال بادام : ۱۵۰ گرم
گوشت قرمز ریزخرد شده : ۵۰۰ گرم
زرده تخم مرغ : ۳عدد
نمک وفلفل سیاه وزردچوبه : از هر کدام نصف قاشق مرباخوری و میزان لازم
زعفران دم کرده غلیظ : ۴قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق مربا خوری
روغن یا کره : میزان لازم

طرز تهیه :

پیجاق قیمه غذای محلی استان اردبیل است و در مهمانی‌ها و مراسم‌های مختلف طبخ می شود و با پلو سرو می شود. و بسیار خوشمزه و مقوی است.
ابتدا در ظرف مورد نظر خود روغن یا کره ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید، و گوشت را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس رب را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. خلال بادام و فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید.(نمک و زعفران را برای آخر پخت نگه دارید) سپس دو لیوان آب چوش اضافه کنید و بگذارید بپزد. یک ساعت بعد پیاز داغ و آبغوره را اضافه کنیدسپس ۱۵ دقیقه بعد نمک و زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت جابیفتد.
۱۰دقیقه قبل ازسرو بهتر است خورشت را به ماهی تابه منتقل کنید و با قاشق جاهای مختلف خورشت جا باز کنید و زرده‌های تخم مرغ را به صورت درسته درونش قرار می دهیم ودرب ظرف را می گذاریم تا تخم مرغ بپزد.

نکته‌ها :

۱. بیشتر رنگ این غذا توسط زعفران تامین می‌شود پس بهتر است رب گوجه فرنگی را حذف کنید و به جایش زعفران استفاده کنید.
۲. می‌توانید تخم مرغ را کامل داخل خورشت بریزید. یعنی سفیده تخم مرغ را هم بریزید ولی استفاده کردن زرده تخم مرغ خورشت را خوشگل تر و مجلسی‌تر می کند.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه یک وعده شام مکزیکی

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۴۵ دقیقه مواد ...