خانه » آشپزی » طرز تهیه چای دارچین و زنجبیل با آبمیوه

طرز تهیه چای دارچین و زنجبیل با آبمیوه

آماده سازی : ۱۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۸ نفر :

آب : ۷ فنجان
شکر : ۲۲۵ گرم
زنجبیل : یک برش ۳ سانتیمتری (ریز خرد شده)
میخک : ۳ عدد
چوب دارچین : ۱ عدد (۶ سانتیمتری)
رازیانه : ۱ عدد (رازیانه ستاره شکل) – اختیاری
چای : ۴ عدد (چای کیسه ای)
آب انار : ۱ فنجان
آب لیمو شیرین : ۱/۴ فنجان

طرز تهیه :

آب، شکر، زنجبیل، میخک، دارچین و رازیانه رو تو یه ماهی تابه بزرگ مخلوط کرده، حدودا ۱ دقیقه روی حرارت هم میزنیم تا شکر حل بشه و به جوش بیاد.
سپس از روی حرارت برمیداریم و از صافی رد میکنیم. مجددا مخلوط موادمون رو به ماهی تابه برمیگردونیم و چای کیسه ای رو بمدت ۱۰ دقیقه تو مایعمون میذاریم.
حالا چای کیسه ای رو خارج کرده و آب انار و آب لیمو شیرین رو اضافه کرده، هم میزنیم. بعد روی حرارت میذاریم تا برای سرو کردن گرم بشه.
در صورت تمایل قبل از سرو با برش های لیمو و دارچین تزئین میکنیم.

منبع : سوران