خانه » آشپزی » طرز تهیه چیلی(غذای معروف بین المللی)

طرز تهیه چیلی(غذای معروف بین المللی)

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مدت انتظار : ۲ ساعت
مجموعاً : ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه :

سرکه : ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر : ۱ قاشق چای خوری
همبرگر : ۱کیلوگرم
پیاز : ۲عدد (خرد شده)
سیر : ۱حبه (خرد شده)
کرفس : نیم عدد (ساقه کرفس)
فلفل : ۲ عدد (خرد شده)
کنسرو لوبیا : ۱عدد
روغن سرخ کردنی : ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز : ۲ قاشق چای خوری (خرد شده)
آب گوشت : ۱ قاشق غذا خوری
پونه : ۲قاشق چای خوری
فلفل قرمز : ۱ قاشق چای خوری (پودر شده)
فلفل سیاه : ۳ قاشق غذاخوری
زیره سبز : ۳ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای : ۱قاشق غذاخوری
پیاز : ۱ قاشق غذاخوری (رنده شده)
ریحان : ۱ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی : ۴ و نیم پیمانه (بدون پوست پوره شده)
جعفری : ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه :

روغن را در ماهی تابه نچسب بزرگی بریزید و همبرگرها را روی حرارت متوسط در روغن بریزید تا قهوه ای شوند. سپس پیاز، سیر، فلفل ها، گوجه فرنگی و کرفس را اضافه کنید. بعد لوبیا های کنسرو شده را اضافه کنید.
حالا باقیمانده مواد اولیه را اضافه کنید. دقت کنید بعد از اضافه کردن هر یک از مواد به همبرگر، باید با قاشق چوبی بزرگی همه مواد را با هم مخلوط کنیم و هم بزنیم.
مواد را به مدت یک ساعت و نیم روی حرارت کم بگذارید تا سس غلیط شود. البته غلظت دلخواه را میتوان با مدت زمان بودن مواد روی حرارت تنظیم کرد.

نکته :

این غذا یا سس در کشورهای اروپایی به عنوان چاشنی برای انواع ساندویچ،پاستا و سایر غذاهای گوشتی کاربرد دارد.
میتوانید چیلی را بدون اضافه کردن به سایر مواد و فقط با نان یا برنج سرو کنید.
میتوانید چیلی را کاملا پوره کنید و به شکل سس از آن استفاده کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه اسموتی شکلات و بادام زمینی

آماده سازی : ۵ دقیقه مدت انتظار : ۵ دقیقه مجموعاً : ۱۰ دقیقه مواد ...