خانه » آشپزی » طرز تهیه ژامبون و تخم مرغ فنجانی

طرز تهیه ژامبون و تخم مرغ فنجانی

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۴۵ دقیقه

مواد اولیه :

پنیر چدار (رنده شده) : نصف پیمانه
کالباس : ۶تکه
تخم مرغ : ۶عدد
نان : ۶تکه
نمک وفلفل : به میزان لازم

طرز تهیه :

فر را از قبل روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.
درون یک قالب بزرگ و چند تایی کیک فنجانی را با اسپری چرب کنید.
درون تابه بزرگی ژامبون‌ها را به مدت ۵- ۳ دقیقه حرارت داده که تا حدی، پخته شوند.سپس آن‌ها را از درون روغن بیرون آورده و روی کاغذ خشک‌کن قرار دهید.
نان‌ها را یا با استفاده از کیک‌بر به اندازه کف قالب‌ها برش دهید و آن‌ها را درون کف قالب‌ها قرار دهید.
تکه‌های ژامبون را به به شکل دیوار، دور نان‌ها بپیچانید.
در وسط هر تکه نان مقدار کمی پنیر رنده شده بریزید.
روی پنیرهای هر قالب یک عدد تخم‌مرغ بشکنید.
قالب را در فر قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه یا تا حدی که ژامبون‌ها ترد شده و تخم‌مرغ‌ها بپزند، حرارت دهید.
سپس با یک چاقو دور دیواره هر قالب را آزاد کرده و آن‌ها را بیرون آورید.
نمک و فلفل به آن‌ها اضافه کرده و تا سرد نشده، میل کنید.

منبع : سوران