خانه » آشپزی » طرز تهیه ژله بستنی

طرز تهیه ژله بستنی

آماده سازی : ۲ ساعت
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۳ ساعت

مواد اولیه برای ۵ نفر :

میوه (تازه و با طعم ژله یکی باشد) : به میزان لازم
بستنی (وانیلی) : ۱ونیم لیوان
پودر ژله : ۲بسته

طرز تهیه :

یک بسته پودر ژله را کم کم در یک لیوان آب جوش ریخته، هم می زنیم تا حل شود بهتر است آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا دانه های ژله کاملا حل شوند. بستنی وانیلی را در دمای محیط قرار میدهیم تا آب شود .وقتی ژله کمی سرد شد(در حدی که نبندد)بستنی را اضافه کرده، هم می زنیم تا مایه یکدست شود.مایه ژله بستنی را تا نصفه در کاسه های بستنی خوری ریخته و در صورت دلخواه روی آن چند عدد میوه مناسب با طعم ژله گذاشته، یک ساعت در یخچال می گذاریم تا سفت شود. بعد یک بسته پودر ژله دیگر را با یک لیوان آب جوش و بعد یک لیوان آب سرد حل می کنیم و کمی صبر میکنیم تا مایه سرد شود تا ژله بعدی را آب نکند.وقتی دمای آن پایین آمد مایه را روی ژله بستنی می ریزیم و دو ساعت در یخچال می گذاریم تا آماده شود.

نکات :

۱)بستنی باید حالت روان داشته باشد یعنی نه کاملا آب شده باشد و نه سفت و یخ زده باشد.این نکته خیلی مهم است چون اگر بستنی خیلی سرد باشد بعد از تهیه ژله میبینید که بستنی رو آمده و ژله زیر آن سفت شده که ظاهر خوبی نیست.
۲)میتوانید به صورت رنگین کمانی چند نوع ژله را با بستنی تهیه کنید و لایه لایه روی هم قرار دهید.
۳)میتوانید از ژله آلوئه ورا که بی رنگ است و بستنی های پر رنگ مثل شاتوت هم برای این کار استفاده کنید تا ژله شما بسیار زیبا تر شود.
۴)در شکل از یک لایه ژله به همراه فالوده استفاده شده.برای تهیه این ژله فالوده و پودر ژله و آب را مخلوط کنید و وقتی ژله کاملا گرفت روی آن ژله بستنی بریزید و اجازه دهید ببندد.البته بهتر است از میزان بستنی بیشتری استفاده شود که زیباتر شود.میتوانید بستنی معمولی را هم در دمای محیط کمی آب کنید و روی ژله بریزید و اجازه دهید ببندد.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه دونات (پیراشکی) توپی با رویه شیری

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۵ دقیقه مجموعاً : ۲۰ دقیقه مواد ...