خانه » آشپزی » طرز تهیه ژیگو فرانسوی

طرز تهیه ژیگو فرانسوی

آماده سازی : ۱ ساعت
مدت انتظار : ۲ ساعت
مجموعاً : ۳ ساعت

مواد اولیه برای ۱۰ نفر :

گوشت (ران گوسفند یا گوساله) : ۱قطعه
سیر : ۱۰حبه
سیب زمینی : ۳عدد
پیاز : ۲عدد
رب گوجه فرنگی : ۳قاشق غذاخوری
ترخان : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را شسته و استخوان ران را خارج کنید و چربی های اضافی روی گوشت را با چاقو جدا کنید و دور بیندازید سپس داخل گوشت را با چاقو سوراخ هایی ایجاد کنید و داخل هر کدام ۱ عدد سیر و مقداری ترخان قرار دهید.داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس گوشت را در روغن داغ تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند .پیاز را خلالی خرد کرده و به همراه رب گوجه فرنگی و ۴ لیوان آب را به گوشت اضافه نمایید و حرارت را کم کنید تا ژیگو بپزد و آب غذا تمام شود.وفتی ژیگو پخت نمک و فلفل آن را اندازه کنید و آن را به صورت رولتی برش بزنید و سس باقی مانده را روی گوشت بریزید .سیب زمینی را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید و با مقداری سیر خرد شده سرخ کنید و دور ژیگو بچینید.

نکات :

۱)برای پخت این ژیگو در فر میتوانید فر را با دمای ۱۶۰درجه سانتیگراد روشن کنید .سیب زمینی ها را به صورت مکعب های درشت خرد کنید ، ته سینی فر را چرب کنید و سیب زمینی و چند سیر با پوست را داخل سینی بریزید و پخش کنید سپس گوشت را روی سیب زمینی ها قرار دهید.
روی گوشت را با کره یا روغن مایع خوب چرب کنید و نمک و فلفل بپاشید سپس ۲ لیوان آب اضافه کنید و به مدت ۲ تا۳ ساعت داخل فر قرار دهید تا گوشت بپزد.
پس از پخت سیب زمینی های کباب شده را داخل ظرف بریزید ، ژیگو را با چاقو به صورت رولت های باریکی برش بزنید و روی سیب زمینی ها قرار دهید و در انتها عصاره ای را که ته سینی باقی مانده است روی گوشت بریزیدو سرو کنید.
۲)در صورت تمایل به جای رب گوجه فرنگی از سس گوجه فرنگی یا سس تند یا فلفل استفاده کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه نان گندم خانگی

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۱۵ دقیقه مجموعاً : ۳۰ دقیقه مواد ...