خانه » آشپزی » طرز تهیه کاسرول(پیش غذا و صبحانه فرانسوی)

طرز تهیه کاسرول(پیش غذا و صبحانه فرانسوی)

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :

شیر : ۱و ۲/۱ فنجان
خمیر نان : ۵ فنجان
شکر سفید : ۴/۱ فنجان
نمک : ۴/۱ قاشق چایخوری
وانیل : ۱ قاشق چایخوری
مارگارین : ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۴ عدد
دارچین : ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

۱- فر را روشن کنید و در درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید. سینی فر را چرب کنید.
۲- ته سینی فر را با خمیر نان بپوشانید.
۳- در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید ، شیر ، ۲ قاشق چایخوری شکر ، نمک و وانیل را اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ ها را روی خمیر نان بریزید و خوب پخش کنید.
۴- کره مارگارین را روی گاز آب کرده و روی مخلوط تخم مرغ و خمیر نان بریزید.
۵- سپس دو قاشق چایخوری شکر دیگر را با ۱ قاشق دارچین روی مخلوط داخل سینی بریزید بطوریکه همه جای خمیر پخش شود.سپس نان آماده شده را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا برشته و به رنگ طلایی درآید.

نکات :

۱) این پیش غذا معمولا با خمیر باگت یا نان تست تهیه میشود.برای تهیه با نان تست لازم است دور نان را جدا کرده و آن را به صورت مایل داخل ظرف قرار دهید.
۲) میتوانید برای تهیه این پیش غذا از خمیر پیراشکی نیز استفاده کنید.
۳) در صورت تمایل روی لایه آخر مقداری کمپوت گیلاس یا هلو نیز قرار دهید.
۴) میتوانید مقداری مغز گردو یا کشمش خرد شده نیز به شیر اضافه کرده و به روی خمیر بیفزایید.
۵) اضافه کردن مقدار کمی گلاب و زعفران به شیر طعم این پیش غذا را بسیار بهتر میکند.

 

منبع : آلامتو

x

حتما ببینید

طرز تهیه پیتزا مرغ با سس سیر مخصوص

آماده سازی : ۲ ساعت مدت انتظار : ۱ ساعت مجموعاً : ۳ ساعت مواد ...