خانه » آشپزی » طرز تهیه کالزونه، غذای ایتالیایی

طرز تهیه کالزونه، غذای ایتالیایی

مواد اولیه مخمر ۷گرم :

شکر : نصف قاشق چایخوری
آب ولرم : ۱۸۰ میلی لیتر
آرد سفید : ۳۰۰ گرم
شیر : یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
سوسیس یا کالباس : ۱۵۰ گرم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
سیر خرد شده : یک حبه
ریحان خرد شده : یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده : یک قاشق غذاخوری
زیتون خرد شده : ۲ قاشق سوپ خوری
پنیر موزارلا : ۱۰۰ گرم
نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه :

سیر و پیاز را با روغن زیتون به مدت یک دقیقه تفت می دهیم.
سپس گوجه فرنگی را اضافه کرده وبعد ریحان، سوسیس خرد شده و زیتون را به مواد می افزاییم. مواد را از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا خنک شود
مخمر، شکر و آب ولرم را داخل یک ظرف ریخته، در آن را گذاشته و در مکانی گرم به مدت ۱۰ دقیقه می گذاریم بماند. سپس آرد، نمک و روغن را در ظرف دیگری مخلوط کرده و مخمر عمل آمده را به مواد می افزاییم و به مدت ۵ دقیقه آن را ورز می دهیم. بعد از آن درب خمیر را با دستمال پوشانده و به مدت یک ساعت در جای گرمی قرار می دهیم
خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده وآن را پهن می کنیم ،دایره ای به قطر ۲۵ سانتی متر قالب زده و درون آن را با نیمی از مواد کالزونه پر کرده و نیمی از پنیرها را روی مواد قرار می دهیم.
سپس دو طرف خمیر را به هم متصل می کنیم و اطراف خمیر را خوب به هم می فشاریم. بعد از آن کالزونه ها را داخل سینی فر قرار داده و روی آن را با استفاده از برس با مقداری شیر آغشته می کنیم در نهایت به وسیله چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کرده و یا با چاقو برش هاى کوچکى روى سطح دهید وسپس در طبقه وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۰ دقیقه قرار می دهیم.

 

منبع : سوران

x

حتما ببینید

بورک سیب زمینی پنیری

مواد لازم : سیب زمینی : ۴ عدد پیاز : ۱ عدد جعفری خرد شده ...