خانه » آشپزی » طرز تهیه کاپ کیک مربا

طرز تهیه کاپ کیک مربا

آماده سازی : ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۱۲ نفر :

آرد : (۲) پیمانه
شکر : (۱/۲) پیمانه
شکر قهوه ای : (۳) قاشق چایخوری
نمک : (۱/۲) قاشق چایخوری
تخم مرغ : (۱) تخم مرغ عدد
شیر : (۳/۴) شیر پیمانه
مربا دلخواه : (۱) پیمانه
روغن مایع : (۱/۴) پیمانه

طرز تهیه :

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد ۱۶ دقیقه روشن میکنیم. قالب را با اسپری چرب میکنیم و سپس کاغذ کاپ کیک را داخل قالب قرار می دهیم.
درون یک ظرف آرد، شکر، نمک، بیکینگ پودر را باهم ترکیب میکنیم
درون ظرف دیگر تخم مرغ، شیر و روغن را باهم مخلوط میکنیم به مدت ۳ دقیقه هم میزنیم و سپس به آرد اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم
مربا دلخواه را به آرد اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم(در این آموزش مربای آلبالو را به خمیر اضافه کردیم زیرا تلفیق دو طعم شیرین کاپ کیک وترشیه مربا حس لذیذی را در هنگام میل کردن می دهد
مقدار یک اسکوپ را درون هر قالب میریزیم قالب را ۲۰ الی ۲۵ دقیقه با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد درون فر می گذاریم پس از گذشت ۲۰ دقیقه یک خلال دندان را در مرکز کاپ کیک قرار میدهیم در صورت خمیری نشدن خلال دندان کاپ کیک پخته است وآمده سرو می باشد .

منبع : سوران