خانه » آشپزی » طرز تهیه کاچیاتوره (Cacciatore) غذای ایتالیایی

طرز تهیه کاچیاتوره (Cacciatore) غذای ایتالیایی

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۴۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۶ نفر :

سینه مرغ : ۶ عدد
پیازچه خرد شده : ۱ عدد
سیر خرد شده : ۲ عدد
گوجه فرنگی گیلاسی : ۴۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه : ۴ قاشق غذاخوری
ریحان : ۱ دسته کوچک
روغن زیتون : بمیزان دلخواه

کاچیاتوره (Cacciatore) در زبان ایتالیایی به معنی شکارچی می‌باشد، پخت سریع و آسان این غذا به سبک شکارچی علت نام گذاری آن بوده است، این غذا را با مرغ درست میکنند و از ترکیباتی مثل گوجه فرنگی، پیاز، سبزی، اغلب فلفل، برای طعم دار کردن آن استفاده می شود.

طرز تهیه :

فر را با دمای بین ۱۷۰ تا ۱۹۰ درجه ی سانتی گراد گرم کنید یک پیاز کاملا خرد شده و ۲ سیر خرد شده را در ۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون سرخ کنید تا زمانی که نرم شوند اما رنگ شان تغییر نکند . ۲ قوطی ۴۰۰ گرمی گوجه فرنگی و ادویه را اضافه کنید و سپس برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه اجازه دهید بجوشد یا تا زمانی که ضخیم و صاف شود آن را بجوشانید . ظرف را از روی شعله بردارید و ۴ قاشق غذا خوری پنیر ((mascarpone ) ماسکارپونه یک پنیر ایتالیایی پرچربی و دارای خامه�” سه لایه می‌باشد.) و نصف ریحان ها را اضافه کنید و هم بزنید .
کمی روغن زیتون را در یک ماهی تابه داغ کنید و هر دو طرف ۶ سینه ی مرغ را در آن تا زمانی که طلایی شوند سرخ کنید سپس آن را به یک ظرف کیک پزی منتقل کنید و سس را به آن اضافه کنید . غذا را برای مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که مرغ کاملا پخته شود ، بپزید سپس باقی مانده ی ریحان ها را روی غذا بریزید و آن را سرو کنید .

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه کرم نوتلا برای تزئین کیک و کاپ کیک

مواد اولیه : کره نرم : ۱ فنجان نوتلا : ۳۶۵ گرم نمک : ۱ ...