خانه » آشپزی » طرز تهیه کباب ترک با سس مخصوص

طرز تهیه کباب ترک با سس مخصوص

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مدت انتظار : ۲ ساعت
مجموعاً : ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۵ نفر :

گوشت (چرخ کرده و قلوه گاه گوسفندی) : نیم کیلو
پیاز : ۲عدد
زردچوبه : نصف قاشق چایخوری
دارچین : نصف قاشق چایخوری
میخک : ۱عدد
جعفری (ساطوری شده) : ۱چهارم پیمانه
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
کره : به میزان لازم

مواد سس :

روغن زیتون : ۴قاشق سوپخوری
پیاز (نگینی شده) : ۱سوم پیمانه
گوجه فرنگی (نگینی شده) : گوجه فرنگی ۱ونیم پیمانه
فلفل دلمه ای (نگینی شده) : نصف پیمانه
آب : نصف پیمانه
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
شکر : ۲قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را دو بار چرخ‌کرده و به همراه نمک و فلفل به خوبی ورز میدهیم پیاز را رنده زده و آب آن را خالی میکنیم و به همراه زردچوبه ،دارچین، میخک پودر شده و جعفری به گوشت افزوده و خوب مخلوط می‌کنیم. مواد گوشتی را به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم.بعد از گذشت زمان آنها را خارج کرده و دوباره ورز میدهیم .مقداری کره درون تابه داغ میکنیم و کباب ها را به شکل کتلت یا شکل دلخواه درون آن سرخ میکنیم.

طرز تهیه سس :

روغن زیتون را داخل ماهی‌تابه ریخته و روی حرارت قرار داده، سپس پیازنگینی شده ، گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای را درون آن می‌ریزیم و به مدت پنج دقیقه به خوبی تفت می‌دهیم. نمک، فلفل و شکر را نیز به بقیه مواد سس اضافه کرده و در آخر آب را نیز افزوده و اجازه می‌دهیم تا مواد جوشیده و جا بیفتد.

نکات :

۱)اگر دوست دارید شکر را از مواد سس حذف کرده و به جای آن از آبلیمو استفاده کنید.
۲)این غذا را هم با نان میتوانید سرو کنید هم با پلو ولی سرو آن با پلو نیازمند یی مخصوص نیست.
۳)بهتر است مواد گوشتی را از شب قبل درون یخچال قرار دهید تا به خوبی استراحت کنند و وا نروند.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه فرنی پرتقالی ، دسری خوشمزه برای ماه رمضان

مواد لازم : شیر : ۱ لیوان آرد برنج : ۲ قاشق سوپخوری زرده تخم ...