خانه » آشپزی » طرز تهیه کباب مرغ تند

طرز تهیه کباب مرغ تند

آماده سازی : ۴ ساعت
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۵ ساعت

مواد اولیه برای ۴ نفر :

مرغ (سینه) : ۴قطعه
فلفل قرمز : ۱قاشق چایخوری
روغن زیتون : ۵قاشق غذاخوری
آبلیمو : ۵قاشق غذاخوری
سیر : ۴حبه
سبزی (شامل گشنیز و جعفری ساطوری شده) : ۵قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز : نصف قاشق چایخوری
پودر گشنیز : ۱قاشق چایخوری
نمک : ۱قاشق چایخوری

طرز تهیه :

ابتدا آبلیمو ، روغن زیتون ، سیر ، پودر زیره ، پودر گشنیز ، پودر فلفل قرمز و نمک را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود.در صورتی که مواد شما خیلی سفت بود و میکس نمیشد کمی آب یا سرکه سیب به آن اضافه کنید.پس از اینکه مواد مخلوط شدند گشنیز خرد شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید و سس را داخل ظرفی در دار بریزید.
مرغ را شسته و استخوان هایش را جدا کنید و هر سینه مرغ را از پهنا به ۲تا۳ قسمت برش بزنید ،سپس تکه های مرغ را کمی با گوشتکوب بکوبید و به سس اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید ، درب ظرف را بگذارید و حداقل به مدت ۴ ساعت در یخچال استراحت دهید.
مرغ ها را داخل تابه ای که چرب کرده اید یا سینی مخصوص کباب کردن قرار دهید و روی حرارت یا فر بگذارید پس از اینکه طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر مرغ نیز برشته و طلایی شود سپس کباب مرغ را به همراه ماست و برنج سرو کنید.

نکات :

۱)این کباب مخصوص کشور مراکش است.
۲)در صورت تمایل مقداری ماست چکیده هم به سس اضافه کنید.
۳)این کباب در مراکش خیلی تند سرو میشود.
۴)بهتر است مرغ را از شب داخل سس بخوابانید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه کرم نوتلا برای تزئین کیک و کاپ کیک

مواد اولیه : کره نرم : ۱ فنجان نوتلا : ۳۶۵ گرم نمک : ۱ ...