خانه » آشپزی » طرز تهیه کباب گوشت گوساله با سس سریراچا

طرز تهیه کباب گوشت گوساله با سس سریراچا

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۴۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :

گوشت گوساله (راسته،‌ خرد شده به شکل تکه های ۲٫۵ سانتی متری) : ۴۵۰ گرم
عسل : ۳ قاشق سوپخوری
سس سریراچا : ۳ قاشق سوپخوری
روغن مایع (یا روغن کانولا) : ۲ قاشق سوپخوری
سس سویا : ۱ قاشق سوپخوری
زیره (آ�’سیاب شده) : ۱ قاشق چایخوری
دارچین (آسیاب شده) : ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک : نصف قاشق چایخوری
سیخ : ۸ عدد
کاهو (اختیاری) : ۱ دسته
خیار (حلقه های نازک، اختیاری) : ۱ عدد
خامه ترش (اختیاری) : نصف فنجان
لیمو ترش (اختیاری) : ۱ عدد

طرز تهیه :

۱٫ همه ی مواد را ( به غیر از موارد اختیاری) با هم ترکیب کنید و گوشت را در آنها مزه دار کنید و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
۲٫ در این مدت اگر از سیخ چوبی استفاده می کنید آنها را حداقل ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید.
۳٫ تکه های گوشت را به طور یک اندازه میان سیخ ها تقسیم کنید و طبق سلیقه ی خود بپزید. ما پیشنهاد می کنیم از یک تابه ی چدنی روی شعله ی متوسط استفاده کنید و بگذارید هر طرف حدود ۲ دقیقه بپزد تا حالت پختگی متوسطی پیدا کند. این سیخ ها را میتوان روی گریل فضای آزاد یا گریل آشپزخانه هم کباب کرد.
۴٫ کباب ها را به همین شکل که هستند یا به همراه کاهو، خیار حلقه شده، گشنیز و خامه ی ترش ترکیب شده با آب لیمو سر کنید.

منبع : سوران