خانه » آشپزی » طرز تهیه کتلت ماهی پنیری

طرز تهیه کتلت ماهی پنیری

آماده سازی : ۱ ساعت
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۲ نفر :

سیر : ۲حبه
گرد لیمو : نصف قاشق چایخوری
زعفران (آبکرده و غلیظ) : ۱قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
جعفری (ساطوری شده(اختیاری)) : به میزان لازم
تخم مرغ : ۲عدد
سیب زمینی : ۲عدد
پنیر پیتزا (رنده شده) : ۵قاشق سوپخوری
ماهی (فیله بدون استخوان) : ۳۰۰گرم
برگ بو : ۲عدد
لیمو ترش : ۲عدد
پیاز : ۱عدد
آرد سوخاری : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا در ظرف در داری ماهی را به همراه پیاز خرد شده،سیر خرد شده،برگ بو،لیمو ترش نصف شده و مقدار کمی زعفران قرار داده و در ظرف را ببندید و آن را داخل یخچال قرار دهید تا حداقل ۲ساعت مانده و مزه دار شود.سپس ماهی را از مواد اضافه جدا کرده و داخل روغن فراوان سرخ کنید.
سیب زمینی ها را با مقداری آب و نمک بپزید و بعد پوست گرفته و خوب له کنید تا پوره شوند سپس ماهی را به آن اضافه کرده و داخل میکسر بریزید تا کاملا مخلوط شوند.سپس پنیر پیتزای رنده شده ، جعفری خرد شده ، تخم مرغ،گرد لیمو،نمک،فلفل و زعفران را به آنها اضافه کرده و با دست مخلوط کنید.
داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، با قاشق از مایه کتلت بردارید و داخل ارد سوخاری بغلتانید وداخل روغن داغ قرار دهید ، با فشار پشت قاشق کمی کتلت را پهن کنید ، اجازه دهید یک طرف کتلت طلایی شود (با درپوش)سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود.(بدون درپوش)

نکات :

۱)در صورتی که از رژیم غذایی پیروی میکنید ماهی را کباب کنید ، همچنین میتوانید ماهی را به همراه ۱ لیوان آب ، ۲ عدد سیر خرد شده ، مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه ای بریزید و در قابلمه راببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانیکه آب غذا تمام شود.
۲)در صورت تمایل مقدار کمی آبلیمو هم به مواد کتلت اضافه کنید.
۳)بهتر است به جای پنیر پیتزا از پنیر موزارلا استفاده شود.

 

منبع : سوران