خانه » آشپزی » طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر

طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۲ ساعت
مجموعاً : ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۱۲ نفر :

کدو سبز : ۶عدد
بادمجان : ۶عدد
روغن زیتون : ۲قاشق سوپخوری
پیاز : ۱عدد
سیر : ۱حبه
گوشت (چرخکرده و بدون چربی) : ۴۰۰گرم
گوجه فرنگی : ۴۰۰گرم
رب گوجه فرنگی : ۱چهارم لیوان
آب گوشت : ۱لیوان
برنج : ۱سوم لیوان
جعفری (ساطوری شده) : ۲قاشق سوپخوری
پنیر : ۴۰گرم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

 

مواد سس :

کره : ۳۰گرم
شیر : ۱لیوان
تخم مرغ : ۱عدد
جوز هندی : ۱چهارم قاشقق چایخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
آرد سیب زمینی : ۱ونیم قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

ابتدا پس از شستن و پوست گرفتن کدو و بادمجان آنها را از طول دو قسمت کرده، داخل آنها را با قاشق، خالی می‌کنیم.گوشت‌ کدو و بادمجان‌هایی را که درآورده‌ایم، ساطوری می‌کنیم.روغن را در تابه‌ای ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. سپس سیر و پیاز را در روغن می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا کمی نرم شوند.گوشت چرخ کرده، کدو و بادمجان‌های ساطوری شده را به سیر و پیاز ‌افزوده و تفت می‌دهیم تا کمی قهوه‌ای شوند، گوجه‌فرنگی‌های رنده شده را نیز اضافه می‌کنیم.رب گوجه‌فرنگی را با آب گوشت مخلوط کرده و به مواد درون تابه می‌افزاییم تا بجوشد. سپس برنج را اضافه کرده و بدون درپوش روی حرارت می‌گذاریم تا برنج کمی نرم شود و مخلوط مواد غلیظ شود. بعد جعفری و نمک و فلفل را می‌افزاییم.کدو و بادمجان‌ها را در سینی فر قرار داده و داخل آنها را با مخلوط گوشت چرخ کرده پر می‌کنیم. سپس کمی از سس آرد سیب‌زمینی روی مخلوط گوشت می‌ریزیم و با پنیر رنده شده روی آن را می‌پوشانیم. کدو و بادمجان‌های پرشده را در دمای ۱۸۰ درجه‌ سانتی‌گراد به مدت ۳۵ دقیقه در فر می‌گذاریم تا نرم شده و روی پنیرها طلایی شود.

 

طرز تهیه سس :

کره را در تابه‌ای می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا ذوب شود. سپس آرد را می‌افزاییم و هم می‌زنیم تا کره کاملا با آرد مخلوط شود. شیر را به مخلوط آرد و کره افزوده و هم می‌زنیم، سس باید بجوشد تا غلیظ شود. سپس از روی حرارت برمی‌داریم. کمی که سس سرد شد، تخم‌مرغ و رنده جوز هندی را اضافه کرده و هم می‌زنیم؛ اینک سس آماده است.

نکات :

۱)بهتر است از برنج نیم دانه و ایرانی استفاده شود.
۲)اگر دوست داشتید به این مواد لپه هم اضافه کنید.
۳)اگر پنیر پیتزا نداشتید آن را از لیست حذف کرده یا پنیر دیگری را جایگزین کنید.

 

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه کباب مرغ تند

آماده سازی : ۴ ساعت مدت انتظار : ۱ ساعت مجموعاً : ۵ ساعت مواد ...