خانه » آشپزی » طرز تهیه کرم نوتلا برای تزئین کیک و کاپ کیک

طرز تهیه کرم نوتلا برای تزئین کیک و کاپ کیک

مواد اولیه :

کره نرم : ۱ فنجان
نوتلا : ۳۶۵ گرم
نمک : ۱ پینچ
وانیل : ۱ قاشق غذاخوری
پودر شکر الک شده : ۶۸۰ گرم
خامه یا شیر : ۶ تا ۸ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

کره و نوتلا را با هم مخلوط نمایید و حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا پوک و حجیم شود .
پودر شکر را حین هم زدن کم کم اضافه کنید .
نمک ، وانیل و ۳ قاشق خامه یا شیر را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود .
اگر کرم به نظرتان غلیظ بود و با ماسوره قیف فرم نمیگرفت میتوانید بقیه ی شیر یا خامه را قاشق قاشق اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت دلخواهتان برسد و به مدت ۳ دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد .

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه چیلی(غذای معروف بین المللی)

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مدت انتظار : ۲ ساعت مجموعاً : ۲ ساعت و ...