خانه » آشپزی » طرز تهیه کسادیای مرغ (چیکن کسادیا) (مکزیکی)

طرز تهیه کسادیای مرغ (چیکن کسادیا) (مکزیکی)

آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۲۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر:

نان تورتیلا (گندم) : ۸ عدد ۱۵ سانتی متری
سس پستو (ریحان) : ۴ قاشق سوپخوری
مرغ (پخته و رشته شده) : ۱ فنجان
برگ اسفناج (تازه) : ۱ فنجان
پنیر چدار (رنده شده) : ۱/۲ فنجان

طرز تهیه :

۱٫ یک تابه ی سنگین را روی شعله ی متوسط داغ کنید. ما از یک تابه ی چدنی استفاده کردیم.
۲٫ برای چیدن یک کسادیا، ۱ قاشق سوپخوری سس پستو را روی نان تورتیلا بمالید و روی آن مرغ، اسفناج و پنیر قرار دهید.
روی آن یک لایه دیگر تورتیلا قرار دهید. همین کار را با بقیه ی تورتیلا ها تکرار کنید تا بقیه ی کسادیا ها حاضر شود.
۳٫ یک کسادیا را داخل تابه قرار دهید و هر طرف را ۱ تا ۲ دقیه سرخ کنید تا کاملاً گرم شود و پنیر آب شود. همین کار را با بقیه ی کسادیا ها تکرار کنید. هر کسادیا را به چهار قسمت کنید و بلافاصله سرو کنید.

منبع : سوران