خانه » آشپزی » طرز تهیه کلوچه مغزدار شکلاتی(۳رنگ)

طرز تهیه کلوچه مغزدار شکلاتی(۳رنگ)

آماده سازی : ۱ ساعت
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۲ ساعت

مواد اولیه برای ۵ نفر :

شکر : ۱۱۵گرم
کره : ۲۳۰گرم
آرد : ۲۵۰گرم
بیکینگ پودر : ۱چهارم قاشق چایخوری
نمک : نصف قاشق چایخوری
عصاره وانیل : نصف قاشق چایخوری
شیر : ۲قاشق غذاخوری سرپر

مواد لایه داخلی :

شکلات تخته ای : ۲۲۵گرم
کره بادام زمینی : ۱ونیم فنجان
پودر شکر : نصف فنجان
عصاره وانیل : نصف قاشق چایخوری
شکلات سفید (اختیاری) : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا کره و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی آنها را مخلوط میکنیم تا کاملا یکنواخت و خامه مانند شوند.
آرد،نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و ۳بار آن را الک میکنیم و آن را به آرامی به شکر و کره اضافه کرده و به مخلوط کردن ادامه میدهیم تا آرد تمام شود،سپس شیر و عصاره وانیل را نیز به مواد افزوده و به خوبی مخلوط میکنیم تا مواد حسابی یکنواخت شود.
خمیر حاضر شده را نصف کرده و هر قسمت را داخل نایلون یا سلفون قرار داده و آن را به مدت ۴۵دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند.در این زمان فر را نیز با حرارت ۱۸۰درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا بعد از حاضر شدن خمیر گرم شود.
بعد از گذشت زمان خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح آردپاشی شده آن را به ضخامت ۵سانتی متر پهن کرده و قالب میزنیم.
داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و خمیرها را روی آن میچینیم و ۱۲دقیقه سینی را داخل فر قرار میدهیم.
وقتی کلوچه پخت آن را از فر خارج کرده و مادامی که گرم است به وسیله جسم گوی شکل مثل اسکوپ یا توپ کوچک داخل آن گودی ایجاد میکنیم.(مراقب باشید کلوچه را پاره نکنید)

طرز تهیه مغز کوکی :

پودر شکر را الک کرده و آن را با کره بادام زمینی مخلوط میکنیم و با همزن به خوبی یکنواخت میکنیم.
وقتی مواد یکنواخت شد آن را ۳۰ثانیه داخل مایکروویو قرار داده یا ۵دقیقه به روش بنماری گرم میکنیم تا کره آب شود.سپس عصاره وانیل را به آن می افزاییم.
حال مقداری از مواد را داخل گودی هریک از کلوچه ها قرار میدهیم.
حالا کلوچه ها را داخل یخچال قرار میدهیم تا خمیر میانی کاملا سفت شود.
در این فاصله شکلات تخته ای سیاه را کاملا آب میکنیم.
وقتی کلوچه کاملا سفت شد آن را از یخچال خارج کرده و داخل شکلات مایع قرار میدهیم و خارج میکنیم.
کلوچه را روی توری قرار میدهیم و آن را به یخچال منتقل میکنیم تا شکلات ببندد.
در این مرحله کلوچه شما آماده است .
میتوانید مقداری شکلات سفید را نیز آب کرده و نیم از هر کلوچه را داخل آن فرو ببرید و مراحل بالا را تکرار کنید یا به همین صورت یک رنگ آن را سرو کنید.

نکات :

۱)در صورت تمایل به جای عصاره وانیل از دو برابر آن وانیل شکری استفاده کنید.
۲)طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی را در لینک زیر دنبال کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه فریتاتای مرغ و سبزیجات

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۵ نفر : تخم مرغ : ۶ ...