خانه » آشپزی » طرز تهیه کوفته برنج و اسفناج ( با برنج مونده)

طرز تهیه کوفته برنج و اسفناج ( با برنج مونده)

مواد اولیه :

سیر (خرد شده) : ۱ حبه
پیاز (کوچک و نگینی خرد شده) : ۱ عدد
تخم مرغ : ۱ عدد
پنیر پارمزان (رنده شده) : ۱/۴ فنجان
برنج (پخته شده) : ۱ فنجان
اسفناج (خرد شده) : ۱ فنجان
فلفل : ۱/۸ ق چ
سس گوجه (جهت سرو) : به مقدار لازم
روغن (مایع) : ۲ ق غ

طرز تهیه :

فر رو با دمای ۱۷۵ فارنهایت گرم میکنیم و کف سینی فر کاغذ روغنی می کشیم.
روغن در تابه میریزیم و داغ می کنیم.
پیاز رو نگینی خورد می کنیم و با سیر خورد شده یه کم تفت میدیم.
اسفناج خوردشده را به تابه اضافه می کنیم و ۲ دقیقه تفت میدیم تا اسفناج نرم شه.
برنج پخته شب مونده و پنیر پارمزان و تخم مرغ و فلفل اضافه می کنیم.
خمیر آماده شده رو با قاشق بستنی به صورت توپ های کوچک روی کاغذ روغنی می چینیم و ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که سفت بشن می پزیم.
با سس گوجه سرو می کنیم.

منبع : sooran.com

x

حتما ببینید

طرز تهیه کوکوی مرغ

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مدت انتظار : ۱ ساعت مجموعاً : ۱ ساعت و ...