خانه » آشپزی » طرز تهیه کوفته سیب زمینی و هویج

طرز تهیه کوفته سیب زمینی و هویج

آماده سازی : ۱ ساعت
مدت انتظار : ۲ ساعت
مجموعاً : ۳ ساعت

مواد اولیه برای ۵ نفر :

گوشت (چرخ کرده و بدون چربی) : نیم کیلو
سیب زمینی : ۲عدد
هویج : ۱عدد
پیاز : ۱عدد
آرد نخودچی : ۱قاشق سوپخوری
پیاز : ۲عدد+۲قاشق غذاخوری سرخ شده
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان لازم
رب گوجه فرنگی : ۱قاشق غذاخوری
گرد لیمو : ۱قاشق غذاخوری
تخم مرغ : ۱عدد
روغن : به میزان لازم

 

طرز تهیه :

ابتدا سیب‌زمینی، هویج و پیاز را بعد از شستن و پوست گرفتن با رنده ریز رنده کرده یا چرخ میکنیم و گوشت را به آن می‌افزاییم. تخم‌مرغ، آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه را نیز افزوده و با هم به خوبی ورز می‌دهیم تا سفت و چسبنده شود.سپس از آنها گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته و گرد میکنیم.در ظرفی جداگانه مقداری روغن داغ میکنیم و رب گوجه فرنگی را در آن تفت داده، پیاز داغ را به آن افزوده و به همراه یک لیوان آب می‌گذاریم بجوشد. کوفته‌ها را به سس اضافه می‌کنیم و بعد از نیم‌پز شدن گرد لیمو را افزوده و با حرارت ملایم روی شعله می‌گذاریم تا بپزد.

 

نکات :

۱)یادتان باشد اگر پیاز شما زیادی آب داشت آبش را جدا کنید تا باعث وا رفتن کوفته نشود.
۲)بهتر است مقداری زرشک تفت داده به سس کوفته اضافه کنید تا خوشرنگ تر شود.
۳)برای آنکه کوفته شما وا نرود به یاد داشته باشید که اولا آن را به خوبی ورز دهید و ثانیا داخل سس در حال جوش قرار داده و فضای خالی کمی بین آن ایجاد کنید.
۴)اگر مایه کوفته شما شل بود مقدار بیشتری آرد نخودچی به آن اضافه کنید.

 

منبع : سوران