خانه » آشپزی » طرز تهیه کوفته مرغ

طرز تهیه کوفته مرغ

آماده سازی : ۱ ساعت
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۲ ساعت

مواد اولیه برای ۴ نفر :

مرغ (بدون استخوان و چربی) : ۱کیلو
پیاز : ۱عدد
تخم مرغ  : ۲عدد
نان تست : ۲عدد
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
شوید (ساطوری شده) : ۱۰۰گرم
جعفری (ساطوری شده) : ۱۰۰گرم
آرد سوخاری : ۲قاشق سوپخوری
نخود فرنگی (اختیاری) : ۱۰۰گرم
خامه (اختیاری) : ۵۰گرم
رب انار : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا مرغ راداخل چرخ گوشت یا غذاساز چرخ کنید. پیاز، تخم‌مرغ، نان‌تست، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به مرغ چرخ شده بیفزایید و مواد را با هم چرخ کنید.سپس در ظرفی مناسب شوید و جعفری را با هم مخلوط کرده و مواد را به آنها بیفزایید و خوب هم بزنید و با ریختن آرد سوخاری غلظت آن را اندازه کرده تا در دست فرم بگیرد.حال آنها را داخل فر قرار داده و رویشان را مقداری رب انار بزنید و بعد ظرف فر را چرب کرده و کوفته ها را داخل آن قرار داده و با حرارت زیاد اجازه دهید کاملا بپزند(بهتر است مقداری آب روی آنها بریزید که تر شوند). نخود‌فرنگی را بپزید و به صورت پوره درآورده و با خامه مخلوط کنید .وقتی کوفته پخته شدند در ظرف سرو چیده و پوره را روی کوفته ها بریزید و یا کمک قیف ماسوره‌دار بعد از پخت پوره را به صورت شکوفه روی کوفته بزنید.

نکات :

۱)اگر دوست دارید از پوره برای تزیین استفاده نکنید.
۲)اضافه کردن مقداری زعفران یا رب گوجه فرنگی به مواد کوفته آن را خوشمزه تر و زیباتر میکند.
۳)بهتر است مقداری زرشک را سرخ کرده و آن را به همراه مواد دلخواهی مثل گردو یا آلو در مرکز کوفته قرار دهید.
۴)میتوانید این کوفته را با مرغ پخته تهیه کنید و بعد از شکل دادن در روغن داغ سرخ کنید.
۵)دقت کنید میتوانید گوفته ها را به شکل شامی پوک فرم داده داخل آن را گود کنید و نخود‌فرنگی را به صورت پوره درآورده و با خامه مخلوط کنید وقتی کوفته پخته شدند در ظرف سرو چیده و پوره را توی گودی کوفته‌ها شکوفه بزنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه کباب مرغ تند

آماده سازی : ۴ ساعت مدت انتظار : ۱ ساعت مجموعاً : ۵ ساعت مواد ...