خانه » آشپزی » طرز تهیه کوکوی بادمجان و فلفل دلمه ای

طرز تهیه کوکوی بادمجان و فلفل دلمه ای

مواد اولیه :

بادمجان (خرد شده) : ۳ پیمانه
فلف دلمه ای (رنگی و خرد شده) : ۱ پیمانه
پیاز (خردشده) : ۱ عدد
جعفری (خرد شده) : ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ : ۵ عدد
روغن زیتون : ۱ پیمانه
نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا بادمجان‌ها را خوب بشویید سپس آنها را به صورت حلقه‌ای برش دهید و هرکدام از حلقه‌ها را هم از وسط به دو نیم کرده، آنها را در یک سبد مناسب بریزید، روی آنها نمک بپاشید و حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا تلخی بادمجان گرفته شود سپس آنها را آبکشی کنید و در سبدی بریزید تا آبشان گرفته شود.
در یک‌ کاسه مناسب تخم‌مرغ‌ها و روغن زیتون را خوب با هم مخلوط کنید سپس پیاز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط کنید. حالا فلفل دلمه‌ای‌های رنگی و تکه‌های بادمجان را هم به مواد اضافه کرده و دوباره مواد را خوب با هم مخلوط کنید. در انتها آرد را به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد به‌خوبی باهم مخلوط شوند.
یک تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و کمی روغن داخل آن بریزید. اکنون مواد کوکو را داخل تابه ریخته و آن را با پشت قاشق کاملاً پخش کنید و صبر کنید تا یک طرف کوکو کاملاً سرخ شود. کوکو را برش داده و هر برش را برگردانید تا آن طرف کوکو هم برشته شود سپس آن را سرو کنید.

فوت و فن :

اگر بادمجان با پوست دوست ندارید می‌توانید بادمجان‌ها را پوست گرفته و در کوکو بریزید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه ***پاپا آل پومودورو *** ایتالیایی

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۱ ساعت مواد ...