خانه » آشپزی » طرز تهیه کوکوی مرغ و پیازچه

طرز تهیه کوکوی مرغ و پیازچه

آماده سازی : ۱ ساعت
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۵ نفر :

روغن : به میزان لازم
سیب زمینی (بزرگ و آبپز (اختیاری)) : ۱عدد
مرغ (بدون استخوان) : نیم کیلو
سیر : ۲حبه
نمک : به میزان لازم
تخم مرغ : ۴عدد
سبزی (پیازچه و گشنیز پاک شده و ساطوری شده) : ۲۰۰گرم

طرز تهیه :

ابتدا مرغ را با مقدار کمی روغن تفت داده و به همراه سیر و کمی‌نمک آب‌پز کنید و بگذارید تا سرد شود.سپس گوشت مرغ را خرد کرده یا ریش ریش کنید و یا چرخ نمایید و با پیازچه، گشنیز، نمک و فلفل مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه با همزن بزنید و بعد به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.در تابه‌ای مقداری روغن ریخته بگذارید داغ شود. سپس کوکو را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم دو طرف آن را سرخ کنید. سپس به طور نامرتب برش داده سرو کنید.

 

نکات :

۱) تابه باید به اندازه‌ای باشد که قطر کوکو نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم شود.
۲)این کوکو را با نان یا کته و آبلیمو سرو کنید.
۳)اضافه کردن مقداری آبلیمو و زعفران کوکو شما را خوشمزه تر میکند(حداکثر ۱قاشق سوپخوری).
۴)اگر دوست دارید کوکو شما پف کرده و چربی کمی داشته باشد در ابتدا سفیده تخم مرغ را با همزن خوب بزنید و بعد زرده را به بقیه مواد اضافه کرده و در انتها مواد را با هم به آرامی هم بزنید و کوکو را داخل فر طبخ کنید.
۵)در صورت تمایل یک عدد سیب زمینی پخته و رنده شده به این کوکو اضافه کنید تا خوشمزه تر شده و ظاهر آن زیباتر شود.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه ***پاپا آل پومودورو *** ایتالیایی

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۱ ساعت مواد ...