خانه » آشپزی » طرز تهیه کوکوی مرغ

طرز تهیه کوکوی مرغ

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :

ماست (چکیده) : ۱ پیمانه
مرغ (سینه) : ۱ عدد
تخم مرغ : ۸ عدد
آبلیمو : ۱ قاشق غذاخوری
پیاز (متوسط و رنده شده) : ۱ عدد
دارچین (اختیاری) : یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران (ساییده شده) : ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

اول مرغ رو با نمک و پیاز و سایر افزونیها آبپز میکنیم.( من خودم معمولا با برگ بو ، پوست پرتقال ، پیاز ، فلفل دلمه ای و … آبپز میکنم ) بعد اون رو به صورت ریش ریش درمیاریم .در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها رو با همزن برقی خوب مخلوط میکنیم تا پف کنند و باز هم یک ظرف جدا انتخاب میکنیم و ماست چکیده ، آب زعفران ، آبلیمو، نمک ، زعفران و دارچین رو مخلوط میکنیم .پیاز رو رنده میکنیم و آبش رو کاملا میگیریم و به مواد اضافه میکنیم و بعد مرغ رو به مواد اضافه میکنیم و حسابی هم میزنیم .بعد از اون تخم مرغ ها رو به آرومی به مواد اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم تا پفش زیاد نخوابه .ظرف نچسبی رو انتخاب میکنیم و داخلش رو کاملا چرب میکنیم و مایع کوکو رو داخلش میریزیم و سطحش رو خوب صاف میکنیم و روی ظزف کاغذ فویل میکشیم و کوکو رو در طبقه وسط فری که از ۱۰ دقیقه قبل با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدیم.

 

نکات :

۱) سعی کنید آب پیاز رنده شده را تا حد ممکن بگیرید تا ماده شما شل نشود.
۲) برخی افراد در تهیه این غذا از سیب زمینی استفاده میکنند در این صورت ۲ تا سیب زمینی را ابپز کنید و با مواد مخلوط کنید البته قبل از اضافه کردن تخم مرغ.
۳)زعفران شما باید ساییده شده و آبکرده باشد و سعی کنید خیلی غلیظ باشد.به طور کلی این غذا تا حد ممکن نباید شل شود .
۴)اگر مواد شما زیادی شل شد یکی دو قاشق آرد به مواد اضافه کنید.
۵)میتونید مواد رو روی گاز هم سرخ کنید اما برای این کار موادتون باید خیلی سفت تر باشه و حتما سیب زمینی آبپز بهش اضافه شده باشه.

 

منبع : سوران