خانه » آشپزی » طرز تهیه کوکو اسفناج با پنیر

طرز تهیه کوکو اسفناج با پنیر

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۳ نفر :

اسفناج : نیم کیلو
قارچ (خرد شده) : نصف پیمانه
پودر سوخاری : نصف پیمانه
تخم مرغ : ۴عدد
پنیر ریکوتا (از پنیر خامه ای هم میتوان استفاده کرد) : ۱ پیمانه
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه :

در ابتدای کار فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. اسفناج ها را پاک کرده و بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا کاملا خشک شوند سپس آنها را ریز خرد کنید.
قارج را شسته و خشک کنید و بعد به صورت ریز کاملا خرد کنید.تخم مرغ ها را درون کاسه ای بشکنید و سفیده و زرده آنها را جدا کنید و سفیده را با همزن بزنید تا کمی پف کرده و برفی شود(نیازی نیست مثل سفیده مربوط به کیک شود) و بعد زرده تخم مرغ را با بیکینگ پود مخلوط کرده و با نمک و فلفلبه سفیده اضافه کنید ، اسفناج و قارچ های خرد شده را درون تخم مرغ ها بریزید و به به آرامی هم بزنید.
درون ظرف پیرکس یا نچسب را با کره چرب کنید ، کف آن پودر سوخاری بپاشید ، روی پودر سوخاری کمی پنیر بپاشید سپس مخلوط اسفناجی که آماده کرده اید روی پنیر ها بریزید ، روی اسفناج ها را نیز کمی پودر سوخاری بپاشید و باقی پنیر را روی آن بریزید.
ظرف را درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگرا روشن کرده اید به مدت ۲۰ تا۳۰ دقیقه قرار دهید ، پس از این مدت کوکوی اسفناج را از فر خارج کنید ، کمی که خنک شد برش بزنید و همراه با سالاد سرو نمائید.

نکات :

۱)پنیر ریکوتا به خوشمزه شدن غذای شما کمک زیادی میکند و طرز تهیه بسیار ساده ای دارد که میتوانید آن را در لینک زیر مشاهد کنید:
food.sooran.com
۲)در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا هم به کوکو اضافه کنید.
۳)در صورت تمایل به جای استفاده از پنیر ریکوتا از پنیر خامه ای،چدار یا موزارلا استفاده کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه ته چین ماهی

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مدت انتظار : ۱ ساعت مجموعاً : ۱ ساعت و ...