خانه » آشپزی » طرز تهیه کوکو پیازچه

طرز تهیه کوکو پیازچه

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۴۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۲ نفر :

پیازچه (پاک کرده با قسمت سبز آن) : نیم کیلو
تخم‌مرغ : ۲ عدد
نمک : به مقدار لازم
روغن (مایع) : ۶ قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه :

ابتدا پیازچه ها را شسته و به صورت کاملا ریز خرد می‌کنیم و در ظرف گودی می‌ریزیم.تخم‌مرغ‌ها را همراه با مقداری نمک به پیازچه‌ها اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکنواخت شوند.
در تابه‌ای روغن را داغ کرده، از مخلوط پیازچه در آن می‌ریزیم و درب تابه را می‌گذاریم تا کوکو خودش را بگیرد.وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، درب تابه را برمی‌داریم و اجازه می‌دهیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود.کوکو را به صورت مربع‌های کوچک برش می‌دهیم و در ظرف مناسبی می‌چینیم.

نکات :

۱)اگر تخم مرغهای شما کوچک بود از ۲ تخم مرغ دیگر هم استفاده کنید.
۲)اگر دوست داشتید به مواد این کوکو مرغ یا سیب زمینی هم بزنید.
۳)بهتر است به موادتان ۲ قاشق آرد سیب زمینی هم اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
۴)اگر دوست دارید غذایتان خوشرنگ تر شود به آن کمی زعفران و دو قاشق ارد سوخاری هم بزنید.

منبع : سوران