خانه » آشپزی » طرز تهیه کیش اسفناج و قارچ بدون خمیر

طرز تهیه کیش اسفناج و قارچ بدون خمیر

مواد اولیه برای ۶ نفر :

روغن : به میزان لازم
اسفناج (خرد شده) : ۲۸۵ گرم
ژامبون : ۴ ورق
روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری
قارچ (خرد شده) : دو پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز (خرد شده) : نصف پیمانه
تخم مرغ : ۸ عدد
شیر : ۲ پیمانه
پیازچه (خرد شده) : دو قاشق غذاخوری
نمک : نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه : ¼ قاشق چایخوری
پنیر سوئیسی (رنده شده) : ۱٫۵ پیمانه

کیش نوعی پای است که با پای که برای دسر استفاده می شود، فرق دارد. کیش را می توان با انواع گوشت و سبزیجات پر کرد.

طرز تهیه :

۱- دستگاه آرام‌پز را با روغن چرب کنید. اسفناج های پخته شده را به قدری فشار دهید که هیچ آبی در آنها باقی نماند. سپس روی دستمال حوله ای بگذارید تا کاملا خشک شوند.
۲- در یک تابه متوسط، ژامبون ها را تفت دهید تا برشته شوند. سپس آنها را خرد کنید. قارچ و فلفل های دلمه ای را نیز در روغن تفت دهید تا کمی ترد شوند. در آخر اسفناج و پنیر را اضافه کنید.
۳- در یک کاسه متوسط، تخم مرغ ها را هم بزنید، سپس شیر، پیازچه، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ را داخل آرام‌پز بریزید و ژامبون ها را روی آن اضافه کنید.
۴- در آرام‌پز را بگذارید و اگر عجله ندارید برای ۵ ساعت اگر عجله دارید برای ۲٫۵ ساعت آن را تنظیم کنید.
۵- کیش را به صورت قالبی از دستگاه خارج کنید و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه بیرون بگذارید تا خنک شود.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه مرغانه پلا

آماده سازی : ۵ دقیقه مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۳۵ دقیقه مواد ...