خانه » آشپزی » طرز تهیه کیک آلبالو با رویه شکری

طرز تهیه کیک آلبالو با رویه شکری

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۴۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۶ نفر :

آلبالو (تازه و بدون هسته) : ۳ پیمانه
ماست : ۳ قاشق غذاخوری
عصاره بادام یا وانیل : ۱/۴ قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ بزرگ : ۲ عدد
شکر : ۳/۴ پیمانه
کره (به دمای اتاق رسیده باشد) : ۸ قاشق غذاخوری
نمک : ۱/۴ قاشق چای‌خوری
بیکینگ‌پودر : ۱ قاشق چای‌خوری
آرد : ۱ و ۱/۲ پیمانه

فر را بر روی ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید
شاخه و هسته آلبالوها را از آلبالو جدا کنید.

برای روی کیک (اختیاری)

آرد : ۱ پیمانه
شکر قهوه‌ای : ۱/۲ پیمانه
دارچین : ۱/۲ قاشق چای‌خوری
جوز هندی تازه : ۱/۴ قاشق چای‌خوری
کره بدون نمک : ۸ قاشق غذاخوری
نمک : مقداری کم

برای درست کردن لایه روی کیک (اختیاری)
درست کردن این قسمت کاملا اختیاری هست و شما می‌توانید فقط مواد اصلی را تهیه کنید.
تمامی مواد را به‌غیراز کره باهم مخلوط‌کنید. بعد از ترکیب، کره را اضافه کنید و به‌خوبی هم بزنید اگر شکر باز نشد از انگشتانتان استفاده بگیرید و شکر را بازکنید تا تمامی مواد باهم مخلوط شود.
ظرف را در کناری بگذارید تا بعدازآن استفاده کنید.

برای تهیه مواد اصلی کیک :

آرد، بیکینگ‌پودر، نمک، را در ظرفی باهم مخلوط‌ کنید.
در ظرفی دیگر کره و شکر را آن‌قدر با همزن برقی به هم بزنید (۴ تا ۵ دقیقه) تا حاصل کره و شکر نرم شود.
سپس تخم‌مرغ را یکی‌یکی اضافه کنید و باز به هم بزنید بعد وانیل و یا عصاره بادام را به مواد اضافه و به‌خوبی ترکیب کنید. به مدت ۲۰ ثانیه
درجه سرعت همزن را پایین بیاورید و نصف آرد را به مواد به‌آرامی اضافه کنید. و سپس ماست را با مواد ترکیب کنید. دوباره هم بزنید بقیه آرد را هم با مواد مخلوط‌کنید.
مواد اصلی کیک را به داخل قالب کیک بریزید، آلبالوها را بروی آن بچینید و به‌هیچ‌وجه فشار ندهید.
موادی که برای روی کیک آماده کرده بودید را بروی آلبالوها پخش‌کنید.
کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه تا زمانی که مواد رویی کیک به‌خوبی قهوه‌ای شود بپزید.
از فر خارج کنید و اجازه بدهید تا قالب کیک و خود کیک کمی خنک شود.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه سیب‌زمینی تنوری با فلفل کبابی

مواد اولیه برای ۵ نفر : فلفل دلمه‌ای (درشت خرد شده) : یک عدد کره ...