خانه » آشپزی » طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی کاراملی

طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی کاراملی

مواد اولیه برای ۱۲ نفر :

آرد سفید : ۱ پیمانه
جوش شیرین : نصف قاشق چای خوری
شکلات شیرین ذوب شده : ۲۰۰گرم
کره ی ذوب شده : یک دوم پیمانه
شکر : یک دوم پیمانه
تخم مرغ : ۲ عدد
وانیل: ۱/۲ قاشق چای خوری
شیر : یک دوم پیمانه
آب : یک چهارم فنجان
نمک : ۱/۴ قاشق چای خوری
کارامل : مقداری
نارگیل : مقداری

کیک شکلاتی زیر حاوی خامه شکلات، گردو وبستنی و سس کارامل و نارگیل می باشد.

زمان لازم برای آماده کردن مواد اولیه : ۲۵ دقیقه
۱ ساعت برای سرد شدن مواد
۴ ساعت یا یک شبانه روزبرای فریز کردن مواد

طرز تهیه :

۱- از قبل فر را در درجه ی ۳۵۰ فارنهایت گذاشته و آرد و نمک را جداگانه در ظرفی تفت می دهیم.
۲- در یک قابلمه کوچک شکلات و آب را با یکدیگر ترکیب می کنیم. حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاملا ذوب شود.
۳- در یک کاسه نسبتا بزرگ کره را خوب هم می زنیم تا یکدست شود و ۳۰ ثانیه این کار را ادامه می دهیم. تخم مرغ و وانیل را هم به مواد اضافه می کنیم و به مدت ۱ دقیقه با همزن برقی آن را هم می زنیم. مخلوط آرد و شیر را هم کم کم به مواد اضافه می کنیم و خمیر آماده شده را با قاشق در فنجان هایی می ریزیم .
۴- خمیر آماده شده را به مدت ۲۵ دقیقه در حرارت می گذاریم تا کاملا پخته شود و برای اینکه مطمئن شویم تا پخته شده می توانید یک خلال دندان را در آن فرو کنید تا ببینید پخته شده است یا خیر.
۵- کیک آماده شده را در یک ظرف خاص ریخته و بستنی و کارامل را هم روی آن قرار داده و گردو و نارگیل های برشته شده را هم روی آن اضافه می کنیم .

برشته کردن نارگیل ها و درست کردن مواد روی کیک :

در ابتدا نارگیل ها را پوست کنده و آنها را خلال کرده و در نهایت در فر در درجه ۳۵۰ فارنهایت قرار داده و ۲ تا ۳ دقیقه این کار را ادامه می دهیم و در حین کار مدام آن ها را تکان می دهیم تا نسوزد و برشته شوند.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه کرم نوتلا برای تزئین کیک و کاپ کیک

مواد اولیه : کره نرم : ۱ فنجان نوتلا : ۳۶۵ گرم نمک : ۱ ...