خانه » آشپزی » طرز تهیه کیک بورک

طرز تهیه کیک بورک

مواد اولیه :

خمیر یوفکا گرد : ۸ ورق
سینه مرغ : ۳ عدد
گوجه فرنگی سفت : ۳ عدد
آب : ۸ لیوان
روغن : ۱۲۵میلی لیتر
نمک : ۱ قاشق چایخوری
پنیر ریکوتا یا پارمسان رنده شده : ۴۰۰ گرم

طرز تهیه :

۱٫ ابتدا مرغ را بپزید، سپس آن را ریش ریش کرده و در یک کاسه مناسب بریزید. گوجه فرنگی ها را بشویید، سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید. حالا گوجه فرنگی را همراه با پنیر و نمک به مرغ اضافه کرده ، آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
۲٫ فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. در یک ظرف بزرگ آب را با روغن و نمک مخلوط کنید. یک قالب گرد برای بورک انتخاب کنید. یکی از خمیرها را آغشته به مخلوط آب و روغن کنید. خمیر را به جای اینکه در وسط قالب قرار دهید، آن را در یک طرف قالب قرار دهید، طوری که نیمی از قالب را بپوشاند و مابقی آن از لبه قالب آویزان شود. یک خمیر دیگر را آغشته به آب و روغن کرده و در طرف دیگر قالب مانند خمیر دیگر قرار دهید.
حالا یک خمیر دیگر را خوب آغشته به مخلوط آب و روغن کرده و آن را داخل قالب قرار دهید، طوریکه خمیر کاملا داخل قالب قرار گرفته و حالت چروک شود. حالا نیمی از مخلوط مرغ را روی خمیر پخش کنید. یک ورقه خمیر دیگر را آغشته به مخلوط آب و روغن کرده و آن را روی مواد قرار دهید. طرز قرار گرفتن این خمیر باید مانند خمیرسوم باشد. مابقی مواد را روی خمیر چهارم بریزید. دوباره یک خمیر دیگر را آغشته به آب و روغن کرده و آن را روی مواد به صورت چروک قرار دهید. لبه خمیرهایی را که از قالب بیرون مانده بودند روی مواد برگردانید. مابقی مخلوط آب و روغن را روی مواد داخل قالب ریخته و قالب را به مدت ۴۰ -۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.
۳٫ بعد از آنکه بورک آماده شد، آن را از فر بیرون آورده، برش دهید و سرو کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه نان پُن چیک

آماده سازی : ۲ ساعت مدت انتظار : ۱۵ دقیقه مجموعاً : ۲ ساعت و ...