خانه » آشپزی » طرز تهیه کیک دسر موکا و شکلات

طرز تهیه کیک دسر موکا و شکلات

آماده سازی : ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۶ نفر :

پنیر ماسکارپونه : ۲۰۰ گرم
پودر قهوه فوری : ۱ ق چ
نسکافه : ۱ ق چ
پودر قند : ۳ لیوان
شکلات چیپسی : ۱ لیوان
خامه : ۴۰۰ گرم
پودر کاکائو : ۴ ق غ
بیسکوییت یا کیک : به میزان لازم

طرز تهیه :

قهوه فوری و نسکافه را با ۱ لیوان آب جوش مخلوط کنید ، مقداری یخ اضافه کنید و کناری قرار دهید ( در زمان استفاده یخ را خارج کنید ) ، برای تهیه کرم موکا پنیر ماسکارپونه یا خامه ای را با همزن بزنید تا یکدست شود سپس قهوه سرد و پودر قند را اضافه و مخلوط کنید.
در ادامه خامه فرم گرفته را به کرم قهوه اضافه و به آرامی مخلوط کنید ، پس از مخلوط کردن نصف مواد را داخل کاسه دیگری بریزید و به آن پودر کاکائو اضافه کنید ( میتوانید به جای خامه از همان مقدار پنیر ماسکارپونه یا خامه ای استفاده کنید ).
ته قالب مقداری بیسکوییت یا کیک قرار دهید و روی ان مقداری کرم موکا بریزید ، روی کرم مقداری چیپس شکلاتی بپاشید و روی آن مقداری کرم شکلاتی بریزید ، لایه بعدی نیز مجدد بیسکوییت ، کرم موکا و کرم شکلاتی بریزید.
پس از اضافه کردن آخرین لایه ( کرم شکلاتی ) باقی مانده شکلات چیپسی را روی کیک بریزید سپس روی قالب کیک را با سلفون بپوشانید و ۱۲ الی ۲۴ ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا طعم ها جذب هم شود ، پس از این مدت زمان کیک دسر را برش بزنید و سرو کنید.

نکته ها :

برای تهیه این کیک دسر فوق العاده خوشمزه میتوانید از بیسکوییت ، کیک یا شیرینی استفاده کنید ، همچنین میتوانید میان لایه های کیک از مغز گردوی خرد شده نیز استفاده کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه فرنی پرتقالی ، دسری خوشمزه برای ماه رمضان

مواد لازم : شیر : ۱ لیوان آرد برنج : ۲ قاشق سوپخوری زرده تخم ...