خانه » آشپزی » طرز تهیه کیک سیب

طرز تهیه کیک سیب

آماده سازی : ۱ ساعت
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۲ ساعت

مواد اولیه برای ۵ نفر :

سیب : نیم کیلو
آرد : ۲۰۰گرم
کره : ۲۰۰گرم
وانیل : ۱قاشق چایخوری
شکر : ۲۰۰گرم+۲قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر : ۲قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۳عدد

طرز تهیه :

ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.کره را هم در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.
کره و شکر را به خوبی با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
آرد ، بیکینگ پودر و وانیل را مخلوط کنید و ۲بار به خوبی الک کنید و با الک کم کم به مایه کیک اضافه کرده و هربار هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.
سیب ها را پوست کنده و خرد کنید .
کف قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس سیب های خرد شده را کف قالب بریزید و روی آن ۲ قاشق شکر بپاشید سپس مایه کیک را روی آن بریزید و پخش کنید.
قالب کیک را درون فر به مدت ۴۵تا۶۰ دقیقه قرار دهید.
پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس از قالب خارج کنید و سرو نمائید.

نکات :

۱)در صورت تمایل مقدار کمی رنگ سبز یا آب سیب به شکر و تخم مرغ اضافه کنید.
۲)این کیک با سیب سبز طعم بهتری دارد(سیب کمی ترش باشد).
۳)بهتر است بعد از پخت مقداری شکر هم روی کیک بپاشید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه فریتاتای مرغ و سبزیجات

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۵ نفر : تخم مرغ : ۶ ...